CHP'Lİ VECDİ GÜNDOĞDU:BİRLİK, BERABERLİK VE HUZUR İÇİN GELİYORUZ

CHP Kırklareli Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Vecdi Gündoğdu, hafta sonu seçim çalışmalarını Vize İlçe Merkezi ve köyleri, Alpullu Beldesi, Pınarhisar, Babaeski, Kofçaz ilçelerinde yoğun bir program ile sürdürdü.

Vekil Haberleri 04.06.2018, 13:25 04.06.2018, 13:25
CHP'Lİ VECDİ GÜNDOĞDU:BİRLİK, BERABERLİK VE HUZUR İÇİN GELİYORUZ

Vize İlçesi çarşı esnafını ziyareti sırasında yoğun ilgiyle karşılaşan Vecdi Gündoğdu, “ esnafımızdan TAMAM sözü aldık, Vize 3-0 diyor” diyerek iddialarını bir kez daha vurguladı.

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Vize ilçesindeki çarşı esnafı ziyaretlerinin ardından ayağının tozu ile akşam saatlerinde Vize İlçesi;Hasboğa, Müsellim, Düzova, Develi, Çavuşköy, Doğanca, Soğucak, Sergen ve Evrencik köylerinde üreticilerle, çiftçilerle bir araya geldi.

Üreticinin emeğinin karşılığını alamadığını, girdi maliyetlerinin çok yüksek olduğunu belirten CHP’li Gündoğdu, “ Tarımsal üretim planlanacak, çiftçimiz daha fazla desteklenecek ve ülkemiz yeniden kendi kendine yeter bir ülke haline gelecektir” diyerek üreticinin umutlu olmasını istedi.

Vize’nin ardından Alpullu Beldesine giderek esnaf ve pazar ziyaretlerini sürdüren CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu,gelir dağılımındaki adaletsizliğe son vereceklerini belirtti.

Daha sonra Pınarhisar İlçesi CHP Seçim Bürosunun açılışına katılarak coşkulu bir kalabalığa seslenen CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “ Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığında, CHP’nin parlamentoda güçlü bir şekilde temsil edildiğinde tek adam rejimine son verilecek ve kuvvetler ayrılığına dayalı parlamenter sisteme en kısa sürede geçilecektir” dedi.

Pınarhisar ziyaretleri ardından Babaeski’ye giden CHP’li Gündoğdu, Sanayi Sitesinde alın teriyle geçimini sağlayan esnaf ziyaretleri yaptı ve kendisine, partisine ve Sayın Muharrem İnce’ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdudaha sonra çalışmalarınaKofçaz ilçesi ve köylerinde sürdürdü.

Yorumlar (0)