CHP’Lİ TANAL’DAN ‘DUALI KORONAVİRÜS MASKESİ’ UYARISI

CHP’li Mahmut Tanal, “Yanmaz kefen” iddiasıyla vatandaşların dini duygularını istismar edip bez parçasını yüksek fiyatla satan üfürükçülerin, “Dualı koronavirüs maskesi” işine de girebileceği uyarısında bulundu.

Vekil Haberleri 13.03.2020, 10:50
CHP’Lİ TANAL’DAN ‘DUALI KORONAVİRÜS MASKESİ’ UYARISI

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, koronavirüse yakalanma endişesi taşıyan vatandaşları, fırsatçılara ve din istismarcılarına karşı uyardı.

Daha önce “Kabir azabından, cehennem ateşinden koruyan kefen” iddiasıyla beyaz kumaş parçasının yüksek fiyatlarla vatandaşlara satıldığını hatırlatan Tanal, fırsatçıların, din istismarcılarının, “Koronavirüsten koruyan dualı maske” iddiasıyla da vatandaşları dolandırabileceğine dikkat çekti.

‘DUALI KORONAVİRÜS MASKESİ’ İŞİNE DE GİREBİLİRLER!   


CHP’li Mahmut Tanal, Twitter hesabından şöyle uyardı:


“Fırsatçılar, istismarcılar, koronavirüs salgını üzerinden halkı korkuya sevk edip bu zorlu süreçte nemalanmak isteyecektir. Bu dönemde üfürükçüler de harekete geçecektir. Dini duyguları istismar ederek ‘Yanmaz kefen’ satanlar, ‘Dualı koronavirüs maskesi’ işine de girebilir. İnternette ‘Dualı maske’ ilanlarına, satışına rastlarsanız şaşırmayın derim. Sakın temiz Anadolu insanını sömüren sülüklere, üfürükçülere itibar etmeyin, kanmayın.”

Yorumlar (0)