CHP'li Seyit Torun:Atatürk'ün ışığı yolumuzu hep aydınlatacak

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ile ilgili olarak bir mesaj yayımlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e ve O’nun düşünce sistemine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var” dedi.

Vekil Haberleri 09.11.2018, 11:47 09.11.2018, 11:47
CHP'li Seyit Torun:Atatürk'ün ışığı yolumuzu hep aydınlatacak

Torun mesajında şunları kaydetti:

“Ulusal bağımsızlığımızın mimarı, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80. Yılında büyük bir özlemle ve saygıyla anıyoruz. O'nu kaybetmenin hüznünü yaşarken, O'na olan inancımızı tazeliyor, devrimlerine olan bağlılığımızı bir kez daha yineliyoruz.

Torun sözlerini söyle sürdürdü:
"Mustafa Kemal Atatürk, hakkında esaret ve ölüm kararı verilen Türk milletinin kurtarıcısı, uçurumun kenarında olan bir imparatorluktan laik, demokratik, çağdaş bir devlet yaratan eşsiz bir deha,  dünyanın bütün hür ulusları için ilham kaynağı olan büyük bir devlet adamıdır.
Türk Ulusu O’nun bıraktığı eserin büyüklüğünün ve sağladığı kazanımların bilincindedir. Kurtarıcısını, laik ve demokratik Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Atatürk’ü sonsuza kadar gönlünde yaşatmayı sürdürecek, O’nun açtığı aydınlık yolda hiç durmadan yürüyecek, ilkelerini koruyacak, devrimlerini sonsuza dek yaşatacaktır.

O’nun Yolu, Yolumuz Olmaya Devam Edecektir! Asla umutsuz olmadık olmayacağız.

Aramızdan ayrılışının 80. yılında, ebedi başkomutanımız Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz."

 

Yorumlar (0)