banner773

CHP'Lİ POLAT, BAYRAKLI'DA SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİYLE BULUŞTU

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Bayraklı’da sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Sivil toplum kuruluşlarının örgütlü toplum için büyük önem taşıdığını vurgulayan Polat, “Bizler belediye başkanlarımızın o kentteki sivil toplum kuruluşlarıyla iç içe olmasını istiyoruz, bu doğrultuda da çalışıyoruz. İnanıyoruz ki Martın sonunu hep birlikte bahar yapacağız” dedi.

Vekil Haberleri 14.03.2019, 11:38 14.03.2019, 11:38
CHP'Lİ POLAT, BAYRAKLI'DA SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİYLE BULUŞTU

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal ile birlikte Bayraklı’da sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Sivil toplum kuruluşlarının örgütlü toplum için büyük önem taşıdığını vurgulayan Polat, “CHP’nin katılımcı demokrasi ve yönetim anlayışına yön vermesi açısından dernekler ve sivil toplum kuruluşları büyük önem taşımaktadır. Bizler belediye başkanlarımızın o kentteki sivil toplum kuruluşlarıyla iç içe olmasını istiyoruz, bu doğrultuda da çalışıyoruz. Hep birlikte Martın sonunu bahar yapacağız” dedi.

 

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI DEMOKRASİ İÇİN ÖNEMLİ”

CHP’li Polat, Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal ve ilçe örgütüyle birlikte Erzincan Dayanışma ve Kültür Derneği ile Ortaklar Öğretmen Okulları Derneği’ne ziyarette bulundu. Yöre dernekleriyle insanların kendi kültürlerini bulundukları şehirlerde yaşattıklarını ifade eden Polat, “Demokrasilerde sivil toplum kuruluşları, örgütlü toplum için büyük önem taşımaktadır. CHP’nin katılımcı demokrasi ve yönetim anlayışına yön vermesi açısından dernekler ve sivil toplum kuruluşları çok önemlidir. Bizler belediye başkanlarımızın o kentteki sivil toplum kuruluşlarıyla iç içe olmasını istiyoruz, bu doğrultuda da çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz” dedi.

 

BAYRAKLI HUZURLU BİR İLÇE”

Bayraklı’nın çok kozmopolit bir yapısı olduğunu vurgulayan Polat, “Anadolu’nun her yerinden gelmiş insanlar burada huzur içinde yaşıyorlar. Serdar Sandal’ın Bayraklı’da aday olması büyük bir şans. Kendisine gerekli desteği vereceğinize inanıyorum” dedi. CHP’nin yerel yönetim anlayışını da anlatan Polat, “Hoşgörülü ve saygılı, hakça paylaşan, hesap veren ve şeffaf yönetilen kentler istiyoruz. Yoksulluğu yenen, üreten ve istihdam yaratan, ulaşım ve altyapı sorunlarını çözmüş kentler istiyoruz. Martın sonunu hep birlikte bahar yapacağız” dedi.

 

SANDAL: “AMACIMIZ İNSANA DOKUNMAK”

Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal da sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceklerini vurgulayarak, “Amacımız kentin sorunlarını doğru tespit etmek, rasyonel çözümler bulmak ve insana dokunabilmek. İstiyoruz ki Bayraklı’nın çehresini, dokusunu değiştirelim. Meydanından turizm potansiyeline kadar yeni bir hamle başlatalım. Katılımcı bir anlayışla sorunları hep birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)