CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL'DEN YENİ YIL MESAJI

2018 yılını rejime kasteden anayasa değişikliğinin yürürlüğe girmesi ve ekonomik krizin gölgesinde tamamlıyoruz. Vatandaşlarımız, yaşanan ağır enflasyon, Türk Lirası’ndaki aşırı değer kaybı ve dalgalanmalarla geçim sıkıntısını derinden hissederken, bu ekonomik yükün altında adeta ezildi. Adalet ve Kalkınma Partisi ise bu yükü azaltacak tedbirleri almak bir yana dış politika ve ekonomideki yanlış tercihleriyle, ekonomik krizin daha da ağırlaşmasına neden olacak adımlar attı.

Vekil Haberleri 31.12.2018, 12:18 31.12.2018, 12:18
CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL'DEN YENİ YIL MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi olarak 2019 yılında, emeklilikte yaşa takılan yurttaşlarımızdan, ek gösterge bekleyen kamu personeline, atama bekleyenlerden, aldığı ücreti yeterli görmeyen işçilerimize, çiftçilerimizden, esnafımıza sorunu bulunan tüm vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için pozitif bir gündemimiz olacak. Vatandaşlarımızın sorunlarını değil, kendi yandaşlarının sorunlarını çözmek için çaba harcayanları teşhir etmeyi, onlarla mücadele etmeyi sürdüreceğiz.

2019 yılının 31 Mart’ında yapılacak yerel seçimlerde önümüzde ciddi bir fırsat bulunuyor. 31 Mart, yerel yönetimlerde yeniden sosyal demokrasinin iktidara geleceği, vatandaşlarımızın dertlerine derman bulabildikleri bir sosyal belediyeciliğin yeniden yükseleceği gün olacak.

Rejime kasteden anayasa değişikliğinin yürürlüğe girmesiyle, yasama ve yargı organlarına talimatlar yağdırarak, muhalefeti susturmaya çalışanlara inat, 2019 yılında da doğru bildiğimiz sözü söylemekten geri durmayacağımızı, hiçbir baskıya boyun eğmeyeceğimizi, ezilen ve kendisini baskı altında hisseden tüm sosyal kesimlerin sesini duyurmasına katkı sağlayacağımızı bir kez daha ilan ediyoruz.

2019 yılında ölümlerin ve gözyaşının son bulmasını diliyor, emeğin ve alın terinin değer gördüğü, hakların, özgürlüklerin, adaletin, barışın, demokrasinin olduğu ve herkes için insan onuruna yaraşır yaşam koşullarının sağlandığı bir ülke olmanın özlemi ile 2019 yılının ülkemize, bölgemize ve tüm insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

 

 

Özgür ÖZEL

Manisa Milletvekili

    CHP Grup Başkanvekili

Yorumlar (0)