CHP’Lİ ÖZEL’DEN VOLKSWAGEN AÇIKLAMASI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, kendisinin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Volkswagen’ın Aydın’a fabrika kurmasına yönelik bir paylaşımını beğendiğine yönelik görüntüler yer aldığını belirterek, “Muhtemelen, başka bir ‘Özgür Özel’ isimli kullanıcı yaratılıp alınan bir ekran görüntüsüyle karşı karşıyayız. Volkswagen’ın Manisa’ya gelmesini yürekten destekleyen, bu konuda nasıl katkı verebileceğim üzerine kafa yoran bir siyasetçiyim.

Vekil Haberleri 23.08.2019, 12:42
CHP’Lİ ÖZEL’DEN VOLKSWAGEN AÇIKLAMASI

Fabrikanın Manisa’ya kurulmasının işsizliği bir nebze olsun azaltması bir yana, dünyadaki tüm fabrikalarında sendikalarla uyum içinde çalışan bu şirketin, Manisa’daki ve Türkiye’deki sendikal örgütlenmeye de katkı sağlayacağını inanıyorum” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bazı internet siteleri ve gazetelerde, kendisinin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bir paylaşımını beğenmesi üzerine kurgulanmış bazı haberler ve görüntülerin haber yapılması üzerine bir yazılı açıklama yaptı. Özel, “Böyle bir görüntünün kurgulanması, dolaştırılması ve bazı troller vasıtasıyla haber yaptırılarak paylaşılmasıyla, kötü ve aciz bir yöntemle şahsım ve partim yıpratılmaya çalışılmaktadır. Muhtemelen, başka bir ‘Özgür Özel’ isimli kullanıcı yaratılıp alınan bir ekran görüntüsüyle karşı karşıyayız” dedi. Özel, şunları kaydetti:

SENDİKAL ÖRGÜTLENMEYE KATKI SAĞLAYACAK

“Volkswagen’ın Manisa’ya gelmesini tüm Manisalılar gibi isteyen, yürekten destekleyen, bu konuda nasıl katkı verebileceğim üzerine kafa yoran bir siyasetçiyim. Fabrikanın Manisa’ya kurulmasıyla, Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri olan işsizlik Manisa’da bir nebze olsun azalacaktır Dünyadaki tüm fabrikalarında sendikalarla uyum içinde çalışan bu şirketin, Manisa’daki ve Türkiye’deki sendikal örgütlenmeye de katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu fabrikanın sendikal örgütlenmeyi tamamlamasının, özellikle Manisa’da ve tüm Türkiye’de emeği sömürülen sendikasız işçiler için de önemli bir örnek teşkil edeceği ortadadır. Sosyal demokrat bir siyasetçi olarak, bütün çabamla fabrikanın çalışmaya başlamasının ardından Volkswagen işçinin sendikal örgütlenmesini tamamlaması konusunda gayret vereceğimi de buradan bir kere daha ifade ediyorum. Bu haberlerin dolaştığı sıralarda, Volkswagen’ın şirket yöneticilerine ve fabrikalarında yetkili sendikalarının yöneticilerine, fabrikanın Manisa’da kurulmasına ilişkin destek ve dayanışma duygularımızı içeren bir mektup göndermiş de bulunduğum için, bu haberleri büyük bir şaşkınlıkla takip ediyor bulunuyorum.”

Yorumlar (0)