CHP'Lİ ORHAN SÜMER'İN YENİ YIL MESAJI

TBMM KİT Komisyonu ve CHP Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Adana Milletvekili Orhan Sümer, 2019 yılının ülkemizin üzerine çöken kara bulutların dağıldığı, umutların ve tüm beklentilerin gerçekleştiği barış, demokrasi ve özgürlüklerin egemen olduğu aydınlık yarınlarımızın başlangıcı olması dileğiyle yeni yılı kutladı.

Vekil Haberleri 30.12.2018, 11:00 30.12.2018, 11:00
CHP'Lİ ORHAN SÜMER'İN YENİ YIL MESAJI

TBMM KİT Komisyonu ve CHP Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Adana Milletvekili Orhan Sümer, 2019 yılının, umutların ve tüm beklentilerin gerçekleştiği toplumsal barış, demokrasi ve özgürlüklerin egemen olduğu aydınlık yarınlarımızın başlangıcı olması dileğiyle yeni yılı kutladı.

CHP’li Sümer yayınladığı yeni yıl mesajında sevinçlerini ve üzüntülerini hep birlikte paylaştığımız 2018 yılını geride bırakarak, yeni umut ve aydınlık bir gelecek dileğiyle 2019 yılına girdiğimizi belirtti. Sümer, mesajında “2019 yılının; ülkemizin üzerine çöken kara bulutların dağıldığı, umutların ve tüm beklentilerin gerçekleştiği toplumsal barış, demokrasi ve özgürlüklerin egemen olduğu aydınlık yarınlarımızın başlangıcı olan bir yıl olmasını tüm kalbimle diliyorum” dedi.

CHP’li Sümer, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde; huzurlu, mutlu, sağlıklı yeni bir yıl temennisiyle tüm vatandaşların yeni yılı kutladı.

 

Yorumlar (0)