CHP'Lİ OKAN GAYTANCIOĞLU'NDAN LALAPAŞA KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI

Kurtuluş Savaşımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde bağımsızlığına kavuşmak isteyen ulusumuzun kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla canını siper ederek kazanmış olduğu tarihte eşine ender rastlanan büyük bir zafer, birçok ulusa örnek teşkil eden büyük bir kahramanlık mücadelesidir.

Vekil Haberleri 26.11.2018, 12:30 26.11.2018, 12:30
CHP'Lİ OKAN GAYTANCIOĞLU'NDAN LALAPAŞA KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI

. Bizler de bugün bu topraklarda yapılan bağımsızlık mücadelesini, tarihe yazılan destanı bir kez daha yürekten hissediyor, her 27 Kasım’da olduğu gibi bu yıl da Lalapaşa İlçemizin Kurtuluşunu büyük bir mutluluk ve coşku ile kutluyoruz.

 

Bundan 96 yıl önce yazılan kahramanlık destanının bir parçası olarak canını, tüm varlığını ortaya koyarak Lalapaşa ilçemizi düşman işgalinden kurtaran aziz kahramanlarımızın verdiği mücadeleyi, yazdığı destanı bir kez daha yüreklerimizde hissediyor, bizlere bıraktıkları mirasa canla, başla sahip çıkmaya ve gelecek nesillere aktarmaya devam ediyoruz.

 

Bizler biliyoruz ki Ulu Önder Atatürk’ün, şehit ve gazilerimizin bizlere emaneti olan bu güzel topraklara sahip çıkmak, Laik Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatmak, Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmak en kutsal görevimizdir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Lalapaşalı hemşehrilerimin kurutuluş gününü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımızın kurtuluşu için canları pahasına kahramanca mücadele eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, saygılar sunuyorum.

 

Yorumlar (0)