CHP'Lİ KEMAL ZEYBEK; TÜYAP SAMSUN GIDA FUARINDA

CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek, Neslihan Hancıoğlu, İl Başkanı Dr Mehmet Kundak, 19 Mayıs İlçe Başkanı Yakup Konuş ve çok sayıda partilinin katıldığı törenle; Mülkiyeti CHP örgütüne ait 19 Mayıs İçesi yeni hizmet binası hizmete açıldı. Zeybek; Genel Merkezimizin almış olduğu İlçe binası ilçemiz için çok değerlidir. İlçemizde yaşayan değerli yol arkadaşlarımızın bu hizmet binasını çok iyi kullanacaklarına olan inancımla; 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli genel seçimlerde çok çalışarak! Bütün yurttaşlarımıza partimizin ilkelerini iyi anlatarak, yerelde iktidar olmak en büyük beklentimizdir. Yeni hizmet binamız 19 Mayıs İlçesine ve örgütümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Vekil Haberleri 26.11.2018, 09:50 26.11.2018, 09:50
CHP'Lİ KEMAL ZEYBEK; TÜYAP SAMSUN GIDA FUARINDA

CHP 19 MAYIS İLÇE HİZMET BİNASI AÇILDI 

CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek; TÜYAP Samsun’un organize ettiği 22 Kasım 2018 tarihinde açılan 3. Samsun Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarına katıldı.

      Zeybek; Fuara Canik İlçe Başkanı Bülent Kutbay, Havza İlçe Başkanı Ertaş Çoban ve beraberinde partililerle fuar alanında kurulan bütün stantları ziyaret ederek; Ülkemizin değişik bölgelerinden gelmiş olan girişimcileri ile sohbetler yaptı. Zeybek; TÜYAP SAMSUN Fuarı önemli görev üstlenmiş, üreticiyle tüketiciyi aracısız buluşturuyor. Kaliteli, sağlıklı ürüne ulaşmak isteyen halkımız fuar alanına büyük ilgi gösterdiğini ve ürünlerin nasıl üretildiğini, doğal olup olmadıklarını sorguluyor olmaları sevindiricidir. Tüketim konusunda halkımızın her geçen gün daha bilinçli olduğunu görüyoruz.

         CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek; Esnaf ve girişimci kardeşlerimizle görüşmelerimizde; Fuar nedeniyle biraz satışlarda canlanma oldu, fakat yeterli değil önemli olanın istikrarlı biçimde ticaret hayatını sürdürebilmektir. Geçici hareketlenmeler kalıcı olmadığı sürece esnafımız sıkıntılardan kurtulamaz biçiminde ifade etmektedirler. Esnaf ve girişimciler;  Fuar alanında bulunan stantların boş kalmasının bir anlamı olmalı, zor şartlar altında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz, büyük umutlarla fuara geldik fakat beklentilerimizi karşılar mı?  Sürecin sonunda göreceğiz! İnşallah umduğumuzu buluruz biçiminde ifade etmektedirler.

      CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek; Fuar alanında kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduğunu, esnaf kardeşlerimize işlerinde başarılar diliyorum. Bölgemizde başarıyla aracısız,  üretici ve tüketiciyi buluşturan fuar yönetimini kutluyorum. Dedi.

  

Yorumlar (0)