CHP'Lİ KEMAL ZEYBEK TÜYAP SAMSUN FUARINDA

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; TÜYAP Samsun Fuarında düzenlenen 3.Ev’lilik fuarına katıldı.

Vekil Haberleri 31.01.2019, 13:30 31.01.2019, 13:30
CHP'Lİ KEMAL ZEYBEK TÜYAP SAMSUN FUARINDA

     Fuar alanında stant açan işletmeleri ziyaret eden CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek’in fuar alanındaki firma temsilcileri ve gezmeye gelen ziyaretçilerle sıcak sohbetleri dikkatleri çekti. Alanı ziyaret edenlerin fiyatların yüksekliği nedeniyle istedikleri hedeflere ulaşmanın zorluğunu bildiklerini, fuar alanında benzer ihtiyaçların bir arada sunulması sebebiyle kalite ve fiyat karşılaştırmanın daha kolay olduğunu, bu yöntemle ihtiyaçlarımızı daha rahat karşılama olanağına kavuşuyoruz diye ifade ettiler. Fuar alanındaki ziyaretçilerin birçoğu ise evimizi geçindirmekte zorlanıyoruz! Ev ve eşya yenilemeyi unuttuk, eskilerle idare etmenin yollarına bakıyoruz.

   Fuarda stant açan firma temsilcilerinin ise; gelen ziyaretçilerin kalabalık olmasından mutlu olduklarını, fuarların durma noktasına gelen ekonomiye bir hareketlilik getirmesini beklediklerini fakat fazla iş bağlantısı yapamadıklarını böyle devam ederse birçok firmanın kapanabileceğini ifade eden firma temsilcileri; sorunları yetkililerin görmesi ve tedbirler alması gerekmektedir! Esnaf satamıyorsa! Tüketicinin alım gücü yok edilmişse nasıl alım yapacaklar?

ÜRETEN, BÜYÜYEN, PAYLAŞAN EKONOMİYE GEÇMEK ZORUNDAYIZ

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Fuar çıkışında kısa değerlendirmelerde bulundu. “17 yıldır ülkemizi yöneten iktidarın bütün enerjisi bitmiş ve insanlarımızı da bitirmiştir. Firmaların satış, bağlantı yapamadığından alıcıların ise fiyatların yüksekliği ve alım güçlerinin düşmesinden şikâyet ettikleri ortamda sorumlusu ülkeyi yönetenlerdir.

 Üretim ekonomisinden vazgeçilmesi, borçlanma ile ülke yönetmenin  acı sonuçlarını gelecek günlerde halkımız daha da hissedecektir. Üreten, büyüyen ve hakça paylaşılan ekonomik sisteme geçilmediği sürece halkımızın sıkıntıları çoğalacaktır. Mutfaklarda yangın var! Seçimlerde gerekli tedbirleri alamayan iktidarın görevden uzaklaştırılması kaçınılmazdır dedi.

    TÜYAP Samsun Fuar yetkililerinin bölgedeki üretici, satıcı ve alıcıları bir araya getirmede çok başarılı organizasyonlar yapması İlimizde hareketliliğin yaşanması çok önemlidir. Başarılı organizasyonları düzenleyen TÜYAP Samsun yetkililerini tebrik ediyorum. “

Yorumlar (0)