CHP'Lİ KASAP'TAN İŞ MERKEZİ'NİN YIKILMASINA TEPKİ!

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci ile birlikte Ulucami İş Merkezi’nin, Kütahya Belediyesi tarafından kamulaştırılarak yıkılacak olmasına tepki göstererek, bölgede incelemelerde bulundu.

Vekil Haberleri 11.02.2019, 17:13 11.02.2019, 17:13
CHP'Lİ KASAP'TAN İŞ MERKEZİ'NİN YIKILMASINA TEPKİ!

HP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci, bölgede faaliyet yürüten onca esnafın bu durumdan dolayı mağdur olacağını dile getirerek şöyle dedi:

 

“Rızasız ticaret olmaz. Kütahya Belediyesi bölgede faaliyet gösteren esnafın rızasını almadan ya da yeni bir yer tahsis etmeden kamulaştırma adı altında onca esnafı mağdur etmiştir. CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak seçildiğimde hiçbir yerde vatandaşımızın rızasını almadan bir iş yapmayacağız. Buradan söz veriyorum, Ulucami İş Merkezi ve civarındaki esnafımızı mağdur etmeyeceğiz. Rızasız iş yapmayacağız.”

 

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap’ta Ulucami İş Merkezi ve civarındaki esnafın mağdur edildiğini, ilgili yeri yapanında AKP Belediyesi, yıkanında AKP Belediyesi olduğuna dikkati çekerek şöyle dedi:

 

“Esnafın ekmeği ile oynayan Kütahya Belediyesi, onca esnafın rızasını bile almadan kamulaştırma adı altında yeni bir yer tahsisi yapmadan buradaki iş merkezini yıkma kararı almış. Bölgede faaliyet yürüten onca esnafımız mağdur durumda. Bu durumu kabul etmemiz mümkün değil. Kütahya Belediyesini bu yanlış kararından vazgeçmeye çağırıyor, Kütahya’nın neresinde bir mağduriyet varsa biz onun karşısında olacağız. Kütahya’nın hakkını savunmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar (0)