CHP’li Karadeniz’den Başkan Kaya’ya Ziyaret

TBMM Divan Üyesi CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya’yı makamında ziyaret ederek, başarılar dilediler.

Vekil Haberleri 26.04.2019, 20:14
CHP’li Karadeniz’den Başkan Kaya’ya Ziyaret

CHP’li Karadeniz Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan’ı tebrik ziyaretinin ardından, Başkan Ayhan ile birlikte Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Kaya’nın Ayancık için çalışma fırsatına sahip olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP’li Karadeniz; ‘Birçok insanın görmek ve yaşamak isteyeceği tarihi, kültürel ve doğal zenginliklere sahip, yalnızca ilimizin değil ülkemizin hatta dünyanın cazibe merkezi olma potansiyeline sahip Ayancık’a, değerli başkanım Hayrettin Kaya’nın gereken değeri vereceğine ve özveri ile çalışacağına dair inancımız tam. Ayancık ilçemizin beklediği güzelliklerin Başkanımızla geleceğine inanıyor bu yolda üzerimize düşen vazifeleri yapmaya hazır olduğumuzu da söylemek istiyorum. Sevgili Ayancıklı hemşerilerim artık hak ettiği değeri ve hak ettiği güzellikleri yaşayacağına inanıyorum. Tüm bu duygularla Başkanımız Hayrettin Kaya’yı bir kez daha tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum.’ dedi.

Seçim çalışmalarında program gereği ziyaretlerin bir telaşla olduğunu, bu koşturmaca dışında vatandaşlarla sohbeti her zaman daha güzel ve keyifli bulduğunu ifade eden CHP’li Karadeniz, Başkan Kaya, CHP Merkez İlçe Başkanı Tolga Kara ve CHP Ayancık ilçe Başkanı Naci Demiray’ında da yer aldığı bir ekiple ile Mustafa Yalçın tarafından hizmete alınan Yalçın Kafe’nin açılışına katıldı. CHP’li Karadeniz açılışın ardından Ayancık’ı gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Yorumlar (0)