banner773

CHP'li İlhan: Kırşehirlilerin vaatlere itimat etmeyeceği aşikardır

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Kırşehir'e gerçekleştirmiş olduğu ziyarete ilişkin görüşlerini, tespitlerini ortaya koyarak TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasında sert eleştirilerde bulundu.

Vekil Haberleri 03.03.2021, 15:16 03.03.2021, 15:19
CHP'li İlhan: Kırşehirlilerin vaatlere itimat etmeyeceği aşikardır

İLHAN, Geçen hafta Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Kırşehir'i ziyaret ederek bol vaatli toplantı ve görüşmelerde bulunduğunu belirterek alelacele oluşturulmuş olan vaatlerin neler olduğunu tek tek ifade etmeyeceğine değindi ve Kırşehir'de yapımına hiç başlanmamış ancak teslim süresi gelince "revizyon yaptık" aldatmacasıyla geçiştirilen veya başlansa dâhi atıl hâlde bulunan birçok kamu yatırımının yer aldığına ve Kırşehir halkının böylesi şifahi sözlere itimat etmeyeceğinin aşikar olduğuna vurgu yaptı.

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VE STK TEMSİLCİLERİ İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISINA DAVET EDİLMEMİŞLERDİR!

İLHAN, Kırşehir halkının iradesine Bakan düzeyinde saygısızlık yapılmış olmasını bir diğer önemli husus olarak açıklamalarına ekledi ve Kırşehir Belediye Başkanının programa katılma, iletişime açık olma ve misafir etme talebi olmasına rağmen ne yazık ki il koordinasyon kurulu toplantısına gerek Belediye Başkanı gerekse de STK temsilcileri davet edilmemişlerdir diyerek eleştirilerde bulundu.

İLHAN: "KIRŞEHİR HALKI ZAMANI GELDİĞİNDE GEREKEN CEVABI VERECEKTİR."

Son olarak geçmişte de Kırşehir nezdinde siyasi saiklerle denenen bu cezalandırıcı ve intikamcı yaklaşıma çok büyük bir siyasi hafızaya sahip Kırşehirlilerin zamanı geldiğinde gereken cevabı vereceğini ifade eden CHP Milletvekili İLHAN, günü geldiğinde bundan hiç kimsenin şüphesinin olmamasına dikkat çekerek konuşmasını noktaladı.

KONUŞMA

(Tutanak kayıtlarında resmi olarak yer alan konuşma)

METİN İLHAN (Kırşehir) - Teşekkür ederim Sayın Başkanım.

Geçen hafta Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum Kırşehir'i ziyaret ederek bol vaatli toplantı ve görüşmelerde bulundu. Burada, alelacele oluşturduğu vaatlerini saymayacağım. Zira Kırşehir'de yapımına hiç başlanmamış ancak teslim süresi gelince "Revizyon yaptık." aldatmacasıyla geçiştirilen veya başlansa dâhi atıl hâlde bulunan birçok kamu yatırımı varken hemşehrilerimizin bu şifahi sözlere itimat etmeyeceği ne yazık ki aşikârdır.

Bir diğer önemli husus ise Kırşehir halkının iradesine Bakan düzeyinde saygısızlık yapılmasıdır. Belediye Başkanımızın programa katılma, iletişime açık olma ve misafir etme talebi olmasına rağmen ne yazık ki İl Koordinasyon Kurulu toplantısına gerek Belediye Başkanımız gerekse de STK temsilcileri davet edilmemişlerdir. Geçmişte de şehrimiz nezdinde siyasi saiklerle denenen bu cezalandırıcı ve intikamcı yaklaşıma, çok büyük bir siyasi hafızaya sahip olan Kırşehirliler, zamanı geldiğinde gereken cevabı verecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Yorumlar (0)