banner773

CHP'li İlhami Özcan Aygun'dan ÇTSO'un açıklamasına cevap : Demokrasi adım adım bitiriliyor

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ÇTSO) şahsındaki açıklamasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Vekil Haberleri 15.09.2018, 17:34 15.09.2018, 17:34
CHP'li İlhami Özcan Aygun'dan ÇTSO'un açıklamasına cevap : Demokrasi adım adım bitiriliyor

ÇTSO’nun 60. yılı kapsamında istihdama katkı sağlayanlar için verilen ödül törenine davet edildiğini, buraya hiçbir partiden tek bir vekilin katılmadığını vurgulayan Aygun, “Ben CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun olarak ÇTSO’nun 60. Yılı kapsamında istihdama katkı sağlayanlar için verilen ödül törenine davet edildiğim için mutlu oldum. Buraya Sadece AKP’li İlçe Yöneticileri katıldılar. Ben burada yaptığım protokol konuşmasında dolardaki krizin sürdüğünü, ekonominin adım adım büyük bir krize sürüklendiğini anlattım ki bu bir siyasi konuşma da değildir” vurgusunu yaptı.

Aygun, AKP’nin hiçbir vekilinin önemsemediği için olsa gerek toplantıya katılmadığına, kendisinin yoğun gündemine karşın icabet ettiğine dikkat çekti.

“Muhalefet partisi vekiliyim, farklı pencereden bakarım!”

Aygun, “ÇTSO’da yaptığım protokol konuşmasında sadece ekonomi krizinin fotoğrafını çektim. Ben muhalefet partisi vekiliyim, elbette ki farklı pencereden bakacağız! Gerçekleri söylemek, vatandaşıma boynumun borcudur” diye konuştu.

“Plaket verdim!”

ÇTSO’nun önce konuşmasından rahatsızlık duymadığını, hatta yaptığı konuşma sonrası birçok üyesine plaket verdirdiğinin altını çizen Aygun, “Ama AK Partili ilçe yöneticileri konuşmamdan rahatsız olup, toplantıyı terk etti. Belli ki daha sonra yüksek kademeleri harekete geçirerek ÇTSO’nun aleyhimde kınama açıklama yapmasını istediler. Odaların bu hale düşürülmesi, siyasilerin baskısı ile zorlanması Türkiye’deki gidişatın küçük bir örneğidir. Türkiye’de demokrasi artık rafa kaldırılmıştır” açıklamasını yaptı.

Milletimizi uyarmaya devam edeceğiz!”

Aygun, medyada muhalefet partisi vekillerine uygulanan ambargonun ardından meslek odaları ve sanayi odalarında konuşmalarının da engelleneceğini vurgulayarak “Bu tavır gerçekleri konuşan herkesi susturmaktır. Ama biz her koşulda bildiğimizi söylemeye, milletimizi uyarmaya devam edeceğiz. Aksi halde aldığımız oyların hesabını veremeyiz!” diye konuştu.

Yorumlar (0)