CHP'li Haydar Akar'dan 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhurbaşkanı bile öğretmenden sonra gelir” anlayışı ile inşa ettiği eğitim sistemimiz ve bu sistemin baş tacı öğretmenlerimiz son yıllarda olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım tarihini buruk bir şekilde karşılamaktadır.

Vekil Haberleri 23.11.2018, 20:10 23.11.2018, 20:10
CHP'li Haydar Akar'dan 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhurbaşkanı bile öğretmenden sonra gelir” anlayışı ile inşa ettiği eğitim sistemimiz ve bu sistemin baş tacı öğretmenlerimiz son yıllarda olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım tarihini buruk bir şekilde karşılamaktadır.

Bir ülkede eğitimin iyi ve kaliteli olabilmesi için öncelikle eğitimcilerimizin, eğitim emekçilerimizin hak ettiği değeri görmesi şarttır. Mutlu olmayan eğitimcilerin, mutlu bireyler yetiştirmesi söz konusu olamaz. Ülkemizdeki eğitimciler ne yazık ki hem başka ülkelerdeki meslektaşlarına göre daha fazla çalışmakta hem de hak ettiği ücreti alamamaktadırlar.

Unutulmamalıdır ki, öğretmenler sadece bir meslek icra etmemekte, memlekete ve geleceğe yön vermektedirler. Öğretmenlerimizin hak ettiği değeri görmesi dileklerimle Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerini gelecek kuşaklara aktarma görevini eksiksiz yerine getiren; her gün güzel bir gelecek için umudu yenileyen tüm öğretmenlerimizin, eğitim emekçilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum”

Yorumlar (0)