CHP'Lİ GÜNDOĞDU: KIRKLARELİ SEVDAMIZ, 3-0 İDDİAMIZ

24 Haziran seçimleri öncesi Kırklareli CHP milletvekili Aday tanıtım toplantısı CHP il başkanlığında yapıldı.

Vekil Haberleri 25.05.2018, 13:52 25.05.2018, 13:52
CHP'Lİ GÜNDOĞDU: KIRKLARELİ SEVDAMIZ, 3-0 İDDİAMIZ

Toplantıya Vecdi Gündoğdu’nun yanı sıra diğer adaylar Türabi Kayan, İnci Tunç, CHP örgütleri, belediye başkanları ve partili partisiz çok sayıda vatandaş katıldı. Kırklareli, CHP milletvekili adaylarını büyük bir coşku ve sevgiyle kucakladı.

Coşkulu bir kalabalık eşliğinde CHP İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “ 3-0 giden yolda birlik beraberliği ve dayanışmayı sağlayarak önce Kırklareli’nde, ardından Türkiye’de iktidara geleceğiz” dedi.

Kırklareli Sevdamız 3-0 İddiamız” diye yola koyulduklarını açıklayan Vecdi Gündoğdu, “ Kırklareli CHP 3-0 giden yolda tek yürek, tek vücut olmuştur” diyerek kararlı ve iddialı olduklarını bir kez daha vurguladı.

Ankara’da CHP’nin aday tanıtımını ve seçim bildirgesini açıklaması öncesinde Kırklareli’nde çalışmalarını sürdüren Vecdi Gündoğdu, Kırklareli merkezde yapılan coşkulu aday tanıtım toplantısı sonrası çalışmalarını Babaeski İlçesine giderek sürdürdü.

Babaeski İlçe Başkanlığını ve Belediye başkanlığını ziyaret ederek Babaeskililerle birlikte olan Vecdi Gündoğdu, “ artık millet bu iktidardan sıkıldı, yoruldu, değişim istiyor, refah ve adalet istiyor, artık TAMAM diyor”  diyerek Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’nın Babaeski halkına vermiş olduğu iftara katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “ Millet İçin Geliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı

Yorumlar (0)