CHP'li Gündoğdu: Çiftçi, esnaf, çalışan, çalışamayan, emekli sıkıntılı ve umutsuz!

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu basın açıklaması düzenledi.

Vekil Haberleri 04.02.2021, 16:14 04.02.2021, 16:18
CHP'li Gündoğdu: Çiftçi, esnaf, çalışan, çalışamayan, emekli sıkıntılı ve umutsuz!

CHP'li Gündoğdu'nun o açıklaması:

CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirmesiyle Genel Başkan Yardımcımız Kahramanmaraş Milletvekilimiz Ali Öztunç başkanlığında; 23 milletvekilimiz ve 3 Parti Meclisi Üyemiz ile birlikte Uşak ili ve ilçelerine çalışma ziyaretleri gerçekleştirdik.

Uşak’ta vatandaşlarımızın pandemi ve ekonomik kriz nedeniyle yaşadığı sorunların tespiti ve çözümü için çalışmalarda bulunduk.

Çalışma ziyaretlerimiz kapsamında; Uşak ve ilçelerinde saha çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın dertlerini dinledik.

Sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek tüm toplum kesimlerinin sorunlarını paylaştık, çözüm önerilerimizi anlattık.

Uşak’ta esnaf ziyareti yaptığımız sırada bir anahtarcı esnafımız ekonomik kriz nedeniyle intihar etmesi sıkıntıların ne kadar derin ve kronik olduğunun acı bir göstergesidir. Kendini işyerinde asan esnafımız geçinemediğini, ekonomik kriz nedeniyle sıkıntı yaşadığını anlatan notu bırakarak hayatına kıydı.

Uşak'ta STK ziyaretleri kapsamında;

Süt Birliği, Muhtarlar Birliği, Zirai Aletler ve Ziraat Odası, Kırmızı Et Birliği, Damızlık Birliği, Pancar Kooperatifi, Mimarlar Odası başkan ve yöneticilerinin dertlerini paylaştık, çözüm önerilerimizi anlattık.

Ertesi gün Sivaslı İlçesini ziyaret ederek; Kaymakam, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, ilçedeki vatandaşlarımızla, esnafla, muhtarlarımızla ve Ziraat Odası yöneticileri ile görüşmelerde bulunduk.

Uşak ve ilçelerinde yaptığımız çalışma ziyaretleri sonucunda bir kez daha; köylümüzün, esnafımızın, çalışanımızın halinin perişan olduğunu ve gelecek endişesi taşıdıklarını gözlemledik.

18 yıllık yorgun ve yönetemeyen AKP hükümetleri; vatandaştan kopmuş, dertlerden habersiz, sorunlara çözümde yetersiz hale gelmiştir.

Daha güzel bir Türkiye için; halkın içinde, halkla birlikte çalışmalarımız devam edecektir. Saygılarıma.

Yorumlar (0)