CHP'Lİ CANDAN YÜCEER'DEN ŞARKÖY'ÜN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU MESAJI

Güzel Şarköy’ümüzün düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümünü büyük bir gurur ve sevinçle kutlamaktayız.

Vekil Haberleri 16.11.2018, 14:12 16.11.2018, 14:12
CHP'Lİ CANDAN YÜCEER'DEN ŞARKÖY'ÜN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU MESAJI

Kadını erkeği, genci yaşlısıyla yokluklara ve yoksulluğa rağmen bir ulusun İşgalden Zafere, Zaferden Cumhuriyet’e yürüyerek yaktığı meşale ile aydınlanan bu yolda Şarköylü hemşerilerim canlarını ortaya koymaktan bir an bile çekinmemiştir.

Hemşerilerimizin canları pahasına bize bıraktıkları bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ilelebet devamı için Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Tek bir şeye ihtiyacımız var. Çalışkan olmak.”

Şanlı tarihimizden aldığımız güçle, bize emanet edilen bu toprakları korumak, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkmak kararlılığımızdan bir an bile vazgeçmeyeceğiz.

Şarköy de dün olduğu gibi bugün de yarın da Atatürk’ün izinden yürüyecek, Cumhuriyet’e ve demokrasiye olan inanç ve kararlılığından şaşmayacaktır.

Başta Atatürk olmak üzere Ulusal Kurtuluş Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla ulusumuzun gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Şarköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıl dönümünü kutluyor, Şarköylü hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

 

Candan Yüceer

Tekirdağ Milletvekili

Yorumlar (0)