CHP'li Çakırözer'den yeni yıl mesajı:Umut dolu bir yıl olsun

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladığı mesajında, “2019 yılının tüm ülkemize baharı getireceğine olan inancımla… Yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa demokrasi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, başta Eskişehirli hemşerilerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımıza sağlıklı, mutlu bir yeni yıl diliyorum” dedi.

Vekil Haberleri 30.12.2018, 12:54 30.12.2018, 12:54
CHP'li Çakırözer'den yeni yıl mesajı:Umut dolu bir yıl olsun

CHP’li Çakırözer yeni yıla girerken bir mesaj yayınladı. Mesajında tüm Eskişehirlilerin yeni yılını kutlayan Çakırözer şu dilekleri iletti:

“Sevinçlerimiz, hüzünlerimiz ve anılarımızla bir yılı daha geride bırakıyor, aydınlık, mutlu ve umut dolu yarınlara ulaşma arzusuyla yeni bir yıla giriyoruz.

Yeni yılın her şeyden önce ülkemize toplumsal barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Ekonomide çok zor günler geçirdik ve geçirmekteyiz. Emeklimize, emekçimize, esnafımıza, çiftçimize bereketli bir yıl diliyorum. Hiçbir evladımızın yatağa aç girmediği bir Türkiye, işsiz kardeşlerimize iş olanağı yaratacakbir kalkınma arzu ediyorum.

Ülkesi için üreten, emek veren tüm yurttaşlarımızın alın terlerinin gerçek karşılığını alabilecekleri bir yıl diliyorum.

Geçimde, seçimde, inançta, eğitimde, yaşamda, medyada hak, hukuk, adalet diliyorum.

Yıl boyunca toprağa verdiğimiz tüm şehitlerimizin anısı önünde saygıyla eğiliyorum. İş cinayetlerinde, ihmaller sonucu yitirdiğimiz tüm yurttaşlarımızı rahmetle anıyorum.

Ülkemizin tüm çocuklarının ayrımcılığa uğramaksızın, özgür bireyler olarak huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye mümkündür. İşsizliği yenmek mümkündür, sevgisizliği ortadan kaldırmak mümkündür.

Bizler geçmişte en zor koşullar altında nice güçlüğü birbirimize kenetlenerek nasıl aştıysak, karşı karşıya olduğumuz tehlike ve tehditler karşısında bunu yine hep birlikte birbirimize kenetlenerek, dayanışmayla başarabiliriz. Yeter ki, beraberlik ve kardeşlik ruhumuzu, diyalog ve uzlaşma kültürümüzü koruyalım.

Demokrasi ve hukuk devleti çizgisinden otoriter arayışlara sapmayalım.

2019 yılının tüm ülkemize baharı getireceğine olan inancımla…Tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor, başta Eskişehirli hemşehrilerim olmak üzere tüm ulusumuza sağlıklı, mutlu bir yeni yıl diliyorum."

 

 

Yorumlar (0)