banner773

CHP'li Çakırözer'den bilek güreşi şampiyonlarına ziyaret

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi, bilek güreşi dalında Dünya Şampiyonu Milli sporcu Ümran Keser'i antrenman yaptığı tesislerde ziyaret ederek, tebrik etti.

Vekil Haberleri 11.11.2018, 14:06 11.11.2018, 14:06
CHP'li Çakırözer'den bilek güreşi şampiyonlarına ziyaret

Tesislerde hem Ümran Keser hem de bilek güreşi dalında ödüllü şampiyonlarla buluşan Çakırözer, “Ümran ve Ümran gibi bilek güreşi dalında Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Arif Başar ve Selçuk Özalp’ı yürekten kutluyorum. Sizlerin muhteşem başarıları hem Eskişehirimiz hem de tüm Türkiye için gurur kaynağı” dedi.

ŞAMPİYONLARLA ANTREMANDA BULUŞTU

CHP’li Çakırözer Dünya Bilek Güreş Şampiyonası’nda hem sol hem de sağ kolda birinciliği alan Ümran Keser’i antrenman yaptığı Yenikent Şehit Anıl Gür Spor Salonu’nda ziyaret ederek, başarılarından dolayı tebrik etti. Çakırözer ziyareti sırasında Bedensel Engelli Dünya Şampiyonu Arif Başar ile Avrupa Şampiyonu Selçuk Özalp’ı da tebrik etti.

HEPİMİZ GURUR DUYDUK

Ümran Arslan ve bilek güreşi şampiyonları ile sohbet eden Çakırözer, antrenmanlar sırasında şampiyonlara eşlik etti.  Çakırözer, “Sizin başarınız başta biz Eskişehir olmak üzere tüm Türkiye'yi gururlandırdı, mutlu etti. Uluslararası müsabakalarda Eskişehirimizin ve ülkemizin yüzünün daha fazla güldüreceğinize tüm Eskişehir gönülden inanıyoruz. Sizlerin muhteşem başarıları hem Eskişehirimiz hem de tüm Türkiye için gurur kaynağı. Hepimiz size minnettarız” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyareti sırasında bilek güreşi sporcuları ile de bir araya gelerek sohbet eden Çakırözer, çalışmaları izledi, sporculara eşlik etti. Başarılı milli sporcuların ve onları yetiştiren kulüplerin daha fazla desteklenmesi çağrısında bulunan Çakırözer, Milli Takım Bilek Güreşi Antrenörü Şener Arslan’a destekleri ve hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

Yorumlar (0)