CHP’li Çakırözer’den 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ziyaret

Eskişehir 112 Acil Çağrı Merkezi, pandemi döneminde sokağa çıkma yasağının uygulandığı saatlerde de yurttaşların her türlü talebinin karşılanması konusunda kritik görev üstleniyor.

Vekil Haberleri 22.12.2020, 13:23
CHP’li Çakırözer’den 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ziyaret

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, acil servis, emniyet, jandarma, itfaiye, orman ve AFAD kurumlarına gelen acil çağrıların tek merkezden yönetildiği 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek, merkezde görevli kurum personellerine çalışmaları için teşekkür etti. Çakırözer, “Özellikle salgın döneminde herkes evlerindeyken, 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları hemşehrilerimizin her türlü sorun ve talebinin karşılanması için gece günüz demeden özveriyle çalışıyor. 112 Acil Çağrı Merkezi’nin tüm personeline emekleri için teşekkür ederim” dedi.

KOLAYLIKLAR DİLEDİ, TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, sokak kısıtlamasının olduğu saatlerde 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek, çağrı merkezinde görevli emniyet, jandarma, orman ve itfaiye kurumlarının çağrı karşılayıcı çalışanlarına emekleri için teşekkür etti. 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Murat Küçük ile merkezi gezen Çakırözer, Müdür Küçük’ten bilgi aldı.

50 BİN ÇAĞRI YANITLANDI

112 Acil Çağrı Merkezi personelinin, Eskişehirlilerin mağduriyet yaşamaması için gerekli tüm çalışmaları hassasiyetle yürüttüklerine tanıklık ettiği belirten Çakırözer, “112 Acil Çağrı Merkezi’nde acil servis, emniyet, jandarma, itfaiye, orman ve AFAD kurumlarının çağrı karşılayıcı personelleri hemşehrilerimizin taleplerinin karşılanması noktasında özveriyle çalışmalarını sürdürmekte. Yurttaşlarımızın vefa destek gruplarına yönelik talepleri, sokağa çıkma yasakları ile ilgili bilgi edinme başvuruları ve acil çağrılar olmak üzere şimdiye kadar yaklaşık 50 bin çağrıya yanıt verildiğini öğrendim. Merkezdeki her bir kurum personeli büyük özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle pandemi döneminde hemşehrilerimiz evlerindeyken, 112 Acil Çağrı Merkezi personeli gece gündüz demeden talep ve sorunların karşılanması konusunda kritik bir görev üstlenmekte. 112 Acil Çağrı Merkezi görevlilerine ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Murat Küçük'e özveriyle yürüttükleri çalışmaları için bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar (0)