CHP’Lİ ÇAKIRÖZER, SARAR ORTAOKULU’NDA ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer yarıyıl tatiline giren öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Cemalettin Sarar Ortaokulu’nda karne alan öğrencileri ziyaret eden Çakırözer, karne alan öğrencileri tebrik etti,  okul öğretmenlerine emekleri için teşekkür etti.Çakırözer, karne dağıtıldığı sırada takdir alamadığı için üzülen öğrenciyi teselli etti.

Vekil Haberleri 19.01.2020, 11:25
CHP’Lİ ÇAKIRÖZER, SARAR ORTAOKULU’NDA ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

2019-2020 eğitim öğretim  yılı yarıyıl tatili başladı. CHP’li Utku Çakırözer, yarıyıl tatili öncesi karnelerini alan öğrencileri okullarında ziyaret ederek, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan Cemalettin Sarar Ortaokulu’nu ziyaret eden Çakırözer, karne alan öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Öğrencileri tebrik eden Çakırözer, okul öğretmenlerine de emekleri için teşekkür etti.

ÖĞRENCİLERİ TESELLİ ETTİ

Okulun 6’ncı sınıf öğrencilerinin karnelerini öğretmenleriyle birlikte dağıtan Çakırözer, karne dağıttığı sırada öğrencilerle sohbet etti. Çakırözer, takdir alamadığı için üzülen öğrencileri teselli ederken, öğrencilerle sohbet etti,  öğrencilere ne olmak istediklerini sordu, gelecek planlarını dinledi.

SOHBET ETTİ, GELECEK PLANLARINI DİNLEDİ

Çakırözer, “Yavrularımızın karne heyecanına ortak olmak benim için mutluluk verici. Hepsi pırıl pırıl, hepsi birbirinden kıymetli öğrencilerimizi kutluyorum. Onları özveriyle yetiştiren aileleri ve tüm öğretmenlerimize emekleri için gönülden teşekkür ederim. Öğrencilerimize bol bol dinlenecekleri, oyunlar oynayacakları bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi

Yorumlar (0)