CHP’li Çakırözer İstanbul’da sandık nöbetinde

CHP Eskişehir Milletvekili ve Eskişehir CHP heyeti yeniden yapılan İstanbul seçimlerinde tüm ilçelerde okullarda sandıkları ziyaret ediyor.

Vekil Haberleri 23.06.2019, 14:09
CHP’li Çakırözer İstanbul’da sandık nöbetinde

Çakırözer, “İstanbul’da tüm ilçe ve okullarda sandığımıza, irademize, demokrasimize hep birlikte sahip çıkıyoruz” dedi.Çakırözer, sandık görevlilerine, okul görevlilerine ve görevli polislere teşekkür etti.

TÜM SANDIKLARDA GÖREV BAŞINDAYIZ

CHP’li Milletvekilleri, Belediye Başkanları, parti görevliler yeniden yapılan İstanbul seçimlerinde, İstanbul’un ilçelerinde sandık nöbetinde. CHP’li Çakırözer görevli olduğu Kadıköy’de sabah erken saatlerde parti emekçileri ve gönüllülerle birlikte seçim gününe başlarken, Bostancı, Caddebostan, Kozyatağı, Sahrayıcedit, Suadiye ve 19 Mayıs mahallelerinde okulları gezerek, sandıklarda kontrollerde bulunuyor.

MİLLET İRADESİNE VE DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKIYORUZ

İstanbullular demokrasiye sahip çıkmak için bugün yeniden sandık başında. Eskişehir’den, Çorum’dan, Ankara’dan tüm Türkiye’den yurttaşlarımız demokrasiye sahip çıkmak için bugün İstanbul’da sandık başında oylarına, demokrasiye sahip çıkıyor. Bizler de milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, avukatlar, gönüllüler tüm sandıklarda görev başındayız. İnanıyoruz İstanbul bugün Ekrem İmamaoğlu’nu yeniden başkan seçecek” dedi.

Yorumlar (0)