banner773

CHP’li Çakırözer Çifteler’de İstanbullu seçmenlerle buluştu

CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir’in Çifteler ilçesinde İstanbul’dan bayram ziyaretine gelen Eskişehirlilerle bir araya geldi.

Vekil Haberleri 07.06.2019, 13:36
CHP’li Çakırözer Çifteler’de İstanbullu seçmenlerle buluştu

İstanbul’da yaşayan Çiftelerli seçmene 23 Haziran’da sandığa ellerini vicdanlarına koyup gitmeleri çağrısında bulundu. Çakırözer, “Artık bu mesele AKP mi kazanacak CHP mi kazanacak meselesi değil. Bu mesele İmamoğlu mu,  Yıldırım mı kazanacak meselesi de değil. Bu mesele Türkiye’nin demokrasisi ve bu demokrasinin yüz akıyla bu seçimden çıkması meselesidir. Hangi partiden olursanız olun 23 Haziran’da sandığa giderken ellerinizi vicdanlarınıza koyun ve vicdan muhasebesi yapın gidin” dedi.

ÇİFTELER’DE İSTANBULLU SEÇMENLERLE BULUŞTU

Eskişehir'de bir dizi bayram ziyaretinde bulunan CHP’li Çakırözer, İstanbul’dan bayram ziyaretine gelen Eskişehirlilere buluştu,  23 Haziran’da oy kullanmaktan kaçınmamaları  çağrısında bulundu. Eskişehir’in Çifteler ilçesinde ilçe başkanı ve parti temsilcileriyle birlikte ev ve kahve ziyaretlerinde bulunan Çakırözer, Çifteler’deki İstanbullu seçmenlere 23 Haziran’da sandıklara ellerini vicdanlarına koyup gitmelerini istedi.

BU BİR VİCDAN SEÇİMİDİR

23 Haziran seçiminin artık sadece bir partinin seçimi olmadığını vurgulayan Çakırözer, ziyaretlerinde şu değerlendirmelerde bulundu:

“Bu artık Tüm Türkiye’nin seçimi olmuştur. Bu ülkemizin yolunun demokrasiden yana mı olacağı, yoksa tıpkı YSK'nin hukuksuz kararında olduğu gibi birkaç kişinin adaletsiz, haksız, hukuksuz baskı altında aldığı kararlarla mı yoluna devam edeceğinin bir göstergesi olacaktır. Bu bir vicdan seçimidir. Burada kul hakkı yenmiştir. Seçimi kazanmış bir başkanın hakkı elinden alınmıştır. Ve buna dur demek sadece CHP’lilerin görevi değil bu ülkede demokrasiye inanan tüm yurttaşların görevidir. Bu millet her zaman haksızlığa uğrayanların yanında olmasını bilmiştir.”

İSTANBUL’DAKİ TANIDIKLARINIZI ARAYIN

Ev ve kahve ziyaretlerinde yurttaşlara 23 Haziran’da yapılacak seçimler için  İstanbul’daki tanıdıklarını aramaları çağrısında da bulunan Çakırözer, “Hangi partiden olursanız olun. İstanbul’daki tüm akrabalarınızı, arkadaşlarını lütfen arayın. Sandığa giderken ellerini vicdanlarına koysunlar ve vicdan muhasebesi yapsınlar. Bu mesele AKP mi kazanacak CHP mi kazanacak meselesi değil. Bu mesele İmamoğlu mu,  Yıldırım mı kazanacak meselesi de değil. Bu mesele Türkiye’nin demokrasisi ve bu demokrasinin yüz akıyla bu seçimden çıkması meselesidir” dedi.

Yorumlar (0)