CHP'li Çakırözer: Atatürkçü, bilimsel eğitim ÇYDD gönüllüleriyle büyüyecek

Eskişehirli kadınlar Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin lise ve üniversite öğrencilerinin eğitimine destek vermek için her yıl geleneksel olarak düzenlediği güz dönemi dayanışma gününde buluştu.

Vekil Haberleri 26.10.2018, 12:54 26.10.2018, 12:54
CHP'li Çakırözer:  Atatürkçü, bilimsel eğitim ÇYDD gönüllüleriyle büyüyecek

Etkinliğe katılan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bugün buradaki birliktelik Türkan Saylan Hocamızdan emanet aldığımız gençlerimizi Atatürkçü, çağdaş ve bilimsel eğitim ile yetiştirme sorumluluğumuzu yerine getirebilmemiz için hepimize güç verdi. Çağdaş yaşam gönüllülerinin destekleriyle de Cumhuriyetimiz aydınlık yarınlarımız gençlerimiz ile sonsuza denk yaşayacak” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği güz dönemi dayanışma buluşması önceki gün yapıldı. Buluşmaya CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, İl Başkanı Rabia Akman’ın da katılırken, Dernek Başkanı Sevgi Akmen buluşmada yaptığı konuşmada, çağdaş eğitim mücadelesine destek veren tüm gönüllülere teşekkür etti.

ATATÜRKÇÜ, ÇAĞDAŞ EĞİTİM ÇYDD GÖNÜLLÜLERİYLE YEŞERECEK

Çağdaş yaşam gönüllüleri ile bir araya gelmekten büyük onur duyduğunu dile getiren Çakırözer, “Ülkemizin geleceği, aydınlık yarınlarımız için en önemli unsur eğitim. Ülkemizde her geçen gün derinleşen eğitim politikasızlığı sonucunda başta kırsal kesimlerde olmak üzere eğitimden uzak bırakılan kız çocuklarının eğitim almaları için büyük emek veren çağdaş yaşam gönüllülerimizle gurur duyuyoruz. Ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak olan geleceğimiz gençlerimizin, Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş, bilimden yana yarınlarının gelişmesi için katkı sağlayan çağdaş yaşam sevdalısı tüm gönüllülere yürekten teşekkürler. Bizler ÇYDD Eskişehir Şubemizin tüm çalışmalarında her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

KADINLAR HER GİTTİĞİ YERİ KALİTELİ YAPAR

Konuşmasında kadınlara emekleri için teşekkür eden Çakırözer, “Kadınlar her gittikleri yeri iyi, güzel yaparlar. Kaliteli hale getirirler. Bizler tüm dünyadan önce kabul ettiğimiz kadın erkek eşitliğinin güçlenmesi için, kadınların siyasetten, iş hayatına daha aktif olmalarını sağlamalıyız” dedi.

 

 

Yorumlar (0)