CHP'li Burcu Köksal; Ata'nın fikirleri yol gösteriyor

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Atatürk ilkelerinden asla vazgeçmeyerek Türkiye'ye sahip çıkacaklarını söyledi.

Vekil Haberleri 09.11.2018, 16:08 09.11.2018, 16:08
CHP'li Burcu Köksal; Ata'nın fikirleri yol gösteriyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 80. yılında saygı, rahmet ve giderek büyüyen bir özlemle andıklarını ifade etti.

ATATÜRK'ÜN İZİNDEYİZ...

Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan Cumhuriyet'i ilelebet koruyacaklarını kaydeden Milletvekili Köksal, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Partimizin ilk Genel Başkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün 80'inci vefat yıldönümündeyiz. Atatürk, yaşadığı dönemde Ortadoğu ve Balkanlar'da barış zemini oluşturmuş, mazlum milletlere örnek olmuştur. Mustafa Kemal Atatürk, özgürlük ve bağımsızlığı ilke edinmiş, büyük bir siyaset adamıdır, büyük bir komutandır, Milli Mücadele'nin lideridir. Atatürk'ün söylediği gibi muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda olduğunu unutmayarak, Mustafa Kemal'in izinde, Mustafa Kemal'in askerleri olarak tam bağımsız, demokratik ve laik Türkiye mücadelemizi sürdürüyoruz." dedi.

ATATÜRKÇÜLÜK'TEN TAVİZ YOK

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirlerinin bugün de bizlere yol gösterdiğini kaydeden Milletvekili Köksal, "Zor zamanların lideridir Atatürk. Milletin en umutsuz zamanında istiklâl yolunda mücadele etmiş, dava arkadaşlarını da bu konuda yüreklendirmiştir. Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in ve CHP'nin neferleri olarak Atatürk'ün ilkelerinden vazgeçmeyerek ülkemize sahip çıkacağız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz. Atatürk ilkeleri, yolumuzu aydınlatıyor. Biz Atatürkçüyüz, Atatürkçülük'ten taviz vermeyeceğiz. Bu inançla, Büyük Atatürk'ü saygıyla selamlıyor, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)