CHP'li Bülbül'den Yeni Yıl Mesajı:2019 İYİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK

Yeni yılı kutlamak, yeni gelecek yılın bir eskisinden çok daha iyi olmasını, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etmektir.

Vekil Haberleri 30.12.2018, 11:45 30.12.2018, 11:45
CHP'li Bülbül'den Yeni Yıl Mesajı:2019 İYİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK

Ne yazık ki son dönemlerde geçtiğimiz her yılın sırtımıza bir öncekinden daha ağır sorumluluklar yüklediğine, sıkıntılarımızın biraz daha arttığına şahit oluyoruz. Yeni yılda özlediğimiz huzur ve mutluluğa kavuşabilmek için her yıl bir öncekinden daha fazla çalışmak zorundayız. Her devletin temelini oluşturan hukuk kurumlarının ve adaletin ülkemizde her yıl daha fazla ayaklar altına alınmasını esefle izliyoruz. Hepimize ait olan hakları ve ulusal kaynakları yalnızca kendi destekçileri için kullanmayı hedefleyen bir tek adamın keyfiliğine bırakılan, onun iki dudağı arasından çıkan sözlere göre yönetilen ülkemizin sağlıklı bir şekilde ayakta durması mümkün değildir.

Fakat her engele rağmen dimdik ayakta duran ve “hak, hukuk, adalet” diyerek seslerini tüm dünyaya duyuran milyonların davası hâlâ devam ediyor. O davayı omuz omuza hep birlikte daha güçlü ayakta tutmak ve ülkemize hukuk devleti sıfatını kazandırmak için 2019’un iyi bir başlangıç olacağına yürekten inanıyorum. Birlikte çok zor günleri aştık. Omuz omuza mücadele ederek her engeli de aşacağız.

2019 emekçilerin hakça bir yaşama kavuştuğu,tüm yurttaşların değerlerine ve tercihlerine saygı duyulduğu, kadının kendi kimliğiyle var olduğu, kimsenin devlet karşısında kendini güvensiz hissetmediği ve yaşam hakkının ihlal edilmediği, basının ve üniversitelerin özgür, yargının bağımsız ve adil çalıştığı, ülkemizin birliği ve bütünlüğünün barış ve adaletle sağlandığı, kavgadan ve savaştan uzak bir Türkiye’yi yeniden kurmak ve çocuklarımıza böyle güzel bir ülke emanet etmek için birlikte güzel işler yapacağımız bir sene olsun.

 

 

Yorumlar (0)