CHP'li Ali Keven:23 Temmuz'da Gençlik ve Spor Bakanı'na verdiğimiz soru önergesine 3 ay sonra 22 Ekim'de cevap geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven spor konusunda Bakanlığa vermiş olduğu yazılı soru önergelerine gelen cevapları basınla paylaştı.

Vekil Haberleri 24.10.2018, 13:06 24.10.2018, 13:06
CHP'li Ali Keven:23 Temmuz'da Gençlik ve Spor Bakanı'na verdiğimiz soru önergesine 3 ay sonra 22 Ekim'de cevap geldi

“Yemin ettikten hemen sonra 23 Temmuz'da Gençlik ve Spor Bakanı'na verdiğimiz soru önergesine 3 ay sonra 22 Ekim'de cevap geldi.

1)Çamlık'ta sporcu yetiştirilmesine yönelik bir kamp eğitim merkezi yapımı gibi bir plânınız var mı diye sorduk ama gelen cevapta Çamlık ile ilgili bir husus yok. Spor Vadisi'nde bir kamp merkezi yapımına ilişkin proje çalışmasının devam ettiği cevabı geldi. Takipçisi olacağız.

 

2)Çekerek Süreyyabey Barajı'nda su sporları merkezi yapımı gibi bir plânınız var mı diye sormuştuk buna gelen cevapta ise etüt çalışmalarının devam ettiği gibi muğlâk bir ifade belirtildi.

Biz isterdik ki proje ihalesi yapıldı yakında tesisi inşa edeceğiz deselerdi. Ama maalesef Yozgat’ın her alanda hak ettiği yatırımları alabilmesi için büyük gayret sarf etmemiz gerekiyor. Biz üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye hazırız. Yozgat'ı daima gündemde tutmaya devam edeceğiz”

Ali KEVEN Yozgat Milletvekili

Yorumlar (0)