banner773

CHP’Lİ AKIN DÜNYA ŞAMPİYONU BURHANİYELİ ATLET MUHSİNE’Yİ KUTLADI

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın Türkiye’yi gururlandıran Burhaniyeli Özel Sporcu Muhsine Gezer’i ziyaret ederek, kutladı. Ahmet Akın, “Memleketimizin ve ülkemizin gururu oldular. Sizinle gurur duyuyoruz” dedi.

Vekil Haberleri 07.08.2019, 10:42
CHP’Lİ AKIN DÜNYA ŞAMPİYONU BURHANİYELİ ATLET MUHSİNE’Yİ KUTLADI

İsviçre’de düzenlenen Uluslararası Paralimpik Komitesi (IPC) Para Atletizm Gençler Dünya Şampiyonası’nda 17 yaş altı kategorisi 400 metre yarışında 62.23’lük derecesiyle altın madalyayı Türkiye’ye getirerek Balıkesir’in ve Türkiye’nin gururu olan Muhsine Gezer ile T20 kategorisinde 400 metrede 64,79 saniye koşarak ülkemize Dünya 3.lüğü başarısı ile bir madalya daha kazandıran Sevim Demircan’ı Burhaniye’de ziyaret etti. Gezer ve Demircan’a çiçek veren Ahmet Akın, sporcuları başarılarından ötürü kutladı.

5 yıl önce atletizme başlayan ve özel sporcular kategorisinde kısa sürede uluslararası başarılara imza atan Muhsine Gezer’in antrenörü Deniz Erenoğlu’nu da emek ve destekleri için tebrik eden Ahmet Akın, “Sporcularımız, Ay Yıldızlı Bayrağımızı dalgalandırarak, İstiklal Marşı’mızı Dünya’ya dinleterek Burhaniyemizin, Balıkesirimizin ve ülkemizin gururu oldular. Kendilerini bir kez daha kutluyorum. Emek veren antrenörlerini desteklerini esirgemeyen anne ve babalarını, ailelerine teşekkür ediyorum. Türkiye evlatlarımızla gurur duyuyor. Bizim de kendilerine desteklerimiz devam edecek” dedi.

Yorumlar (0)