CHP'li Ahmet Kaya:Trabzon Araklı'daki Vatandaşlarımızın Yaralarının Sarın

Geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Trabzon ilimizin Araklı ilçesi başta olmak üzere bölgemizde birçok yerleşim yerinde büyük hasarlar oluştu. Derelerde meydana gelen taşkın sebebiyle Araklı Ayvadere ve Kaşıkçı Mahallelerimizde ev ve iş yerleri sular altında kalan, yolları çamurla kaplanan vatandaşlarımız bir an önce yaralarının sarılmasını ve devletin kendilerine yardım elini uzatmasını beklemektedir.

Vekil Haberleri 11.10.2018, 11:24 11.10.2018, 11:24
CHP'li Ahmet Kaya:Trabzon Araklı'daki Vatandaşlarımızın Yaralarının Sarın

Doğu Karadeniz Bölge'mizde sıklıkla meydana gelen taşkın, sel, heyelan gibi olaylar üzülerek söylüyorum ki yaşamımızın önemli bir parçası hâline geldi. Geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Trabzon ilimizin Araklı ilçesi başta olmak üzere bölgemizde birçok yerleşim yerinde büyük hasarlar oluştu. Derelerde meydana gelen taşkın sebebiyle Araklı Ayvadere ve Kaşıkçı Mahallelerimizde ev ve iş yerleri sular altında kalan, yolları çamurla kaplanan vatandaşlarımız bir an önce yaralarının sarılmasını ve devletin kendilerine yardım elini uzatmasını beklemektedir.

Her felaket sonrasında vatandaşlarımıza "yaralarınızı saracağız, sizlere destek olacağız" sözü verip sonra ortada görünmeyenleri göreve çağırıyor, mağdur vatandaşlarımıza verdikleri sözlerini ivedilikle yerine getirmelerini talep ediyoruz

Yorumlar (0)