CHP’Lİ AHMET AKIN:“AK PARTİ EN ÇOK OY ALDIĞI DURSUNBEY’E NEDEN SAHİP ÇIKMIYOR”

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, iktidar partisinin Balıkesir’de en çok oy aldığı Dursunbey’de vatandaşlara verdiği sözleri tutmadığını söyledi.

Vekil Haberleri 18.07.2019, 10:28
CHP’Lİ AHMET AKIN:“AK PARTİ EN ÇOK OY ALDIĞI DURSUNBEY’E NEDEN SAHİP ÇIKMIYOR”

Ahmet Akın, “Hem verilen sözlerin yerine getirilmesini hem de Dursunbey'e sahip çıkılmasını istiyorum” dedi.

CHP’li Ahmet Akın TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasında Dursunbey ve mahallelerinin sorunlarına dikkat çekti. AKP’nin ilçede en çok oyu alan parti olduğunu anlatan Ahmet Akın, oyların hizmet olarak Dursunbey’e dönmediğini ifade etti. Verilen sözlerin tutulmasını ve Dursunbey’e sahip çıkılmasını isteyen Ahmet Akın şöyle konuştu:

“Dursunbey Balıkesir'imizin AK Parti'nin en çok oy aldığı ilçesi. Bu ilçemizde hizmet yok.

En çok oyu alıyor AK Parti Dursunbey'den, fakat hizmeti Dursunbey'e götürmüyor. Oradaki hemşehrilerimiz şikayetçi. Dursunbey'in Hamzacık köyünde 2017 yılının Aralık ayında ‘Gölet için ihaleyi yapacağız’ sözü verildi. AK Partili Veysel Eroğlu. Ardından bu hikâye kaldı. Ardından AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ‘Gölet haziran ayında yapılacak.’ dedi, oyları istedi fakat bu da olmadı. Söz verip oradaki hemşehrilerimizi kandırıyorlar. Köyler boşalıyor, nüfus yarı yarıya azalıyor ve gölet olmadığı için iş de yok. Gençler de tamamen bölgeden uzaklaşıyor. Ben buradan hem verilen sözlerin yerine getirilmesini hem de Dursunbey'e sahip çıkılmasını istiyorum.”

Yorumlar (0)