CHP'Lİ AHMET AKIN KÖRFEZ'DE MİLLET İTTİFAKI ADAYLARINA OY İSTEDİ:ÇÖZÜM DERMAN BELEDİYECİLİĞİNDE

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Akın, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Artvin ve İstanbul seçim çalışmalarının hemen ardından Pazar günü Körfez’de yerel seçim çalışmalarına katıldı.

Vekil Haberleri 25.03.2019, 11:54 25.03.2019, 11:54
CHP'Lİ  AHMET AKIN KÖRFEZ'DE MİLLET İTTİFAKI ADAYLARINA OY İSTEDİ:ÇÖZÜM DERMAN BELEDİYECİLİĞİNDE

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Akın, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Artvin ve İstanbul seçim çalışmalarının hemen ardından Pazar günü Körfez’de yerel seçim çalışmalarına katıldı.

Ahmet Akın, Edremit’te Millet İttifakı’nın CHP’li adayı Selman Hasan Aslan birlikte ziyaretler gerçekleştirdi. “Gücümüz birliğimizden gelir. Martın sonunu hep birlikte bahar yapacağız” diyen Ahmet Akın, Millet İttifakı adayı Aslan’a oy istedi. Akın, “Edremit’te bahar, Körfez’de bahar, Balıkesir’de bahar, tüm Türkiye’de Mart’ın sonu bahar olacak” diye konuştu.

Edremit’ten Burhaniye’ye geçen Ahmet Akın burada da Millet İttifakı’nın CHP’li adayı Ali Kemal Deveciler ile birlikte ziyaretlerde bulundu. Ali Kemal Deveciler’in tecrübeli bir siyasetçi olduğunu, Burhaniye’de yaşanacak değişimle Burhaniye’nin hak ettiği gerçek değere kavuşacağını vurgulayan Ahmet Akın, esnafın, üreticinin, halkın, her kesimden vatandaşın yerel yönetimlerden beklentilerini ve taleplerini dinlediklerini söyledi.  “Çözüm, Derman Belediyeciliğinde. Burhaniye’de yaşanacak değişimle hoşgörülü ve saygılı, hakça paylaşan, hesap veren ve şeffaf yönetilen Burhaniye’de halkımız kazanacak” dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın daha sonra Ayvalık’a geçerek Ayvalık Belediyesi Pir sultan Abdal Cem ve Kültürevi açılışına katıldı. Ardından Ayvalık Millet İttifakı Adayı Rahmi Gençer ile Ayvalık seçim ofisinde bir araya gelen Ahmet Akın, “Nefes alan, sosyal adaleti sağlayan, kültür ve sanatı geliştiren, doğa dostu kentler istiyorsak Ayvalık’ı örnek almalıyız. Neden herkes Ayvalık’ta yaşamak istiyor. Neden CHP’li belediyelerin olduğu yerlerde halk daha huzurlu. Çünkü, CHP’nin halkçı belediyecilik anlayışı ile halkla birlikte yönetilen kentler huzurlu kentlerdir. Rahmi Gencer başkanımız Ayvalık için çok zorluklar içinde çalıştı. Ayvalık’ta Mart’ın sonu bir kez daha bahar olacak” dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın Ayvalık’tan Sındırgı’ya geçerek Millet İttifakı mitingine katıldı. Sındırgı’da yoğun ve coşkulu bir kalabalığa seslenen Ahmet Akın, “Burada iş bitmiş. Sındırgı’ya bahar gelmiş. Pazar günü bir oy Tuncay Öztürk başkanıma bir oy da Millet İttifakı Büyükşehir Belediyesi adayımız İsmail Ok’a vermenizi istiyorum. Sındırgı’da çiftçimizin, hayvancılıkla geçinen vatandaşlarımızın, işçimizin, gençlerimizin sorunları var. Bu sorunların çözümü için Sındırgı’da artık değişim zamanı. Bu değişim sizlerle birlik ve beraberlik içinde yapacağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)