banner773

CHP’Lİ AHMET AKIN: BALIKESİR’E SEÇİM ÖNCESİ VERİLEN SÖZLER UNUTULUYOR

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, 31 Mart yerel seçimler öncesi Balıkesirliler’e verilen sözlerin tutulmadığını, sık sık yerinde tespitler yaparak dile getiriyor.

Vekil Haberleri 05.08.2019, 11:42
CHP’Lİ AHMET AKIN: BALIKESİR’E SEÇİM ÖNCESİ VERİLEN SÖZLER UNUTULUYOR

Manyas Kızıksa Mahallesi’nde yapımı yarım kalan köprünün söz verildiği halde bitirilmediğini belirten Ahmet Akın, “Seçim öncesi ‘3 ay içinde köprünüz bitecek’ denildi. Söz verdiniz. Adam gibi verdiğiniz sözün arkasında durun. Bu köprüyü bitirin” dedi.

CHP’li Ahmet Akın, Balıkesir ve ilçelerinde düzenlenen etkinliklere katıldı, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Balıkesir’in Kurtdere kırsal mahallesinde düzenlenen 60’ıncı Kurtdere Güreşleri’ni izleyen Ahmet Akın, müsabakalarda dereceye giren güreşçilere madalyalarını takdim etti.

Kurtdere’den Manyas’a geçen Ahmet Akın, İrşadiye Mahallesi hayrına katıldı. Daha sonra Cumhuriyet Mahallesini ziyaret eden Akın burada vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Manyas Kızıksa Mahallesi’nde müteahhitin parasını alamadığı için yarım bıraktığı köprü inşaatı yerinde incelemelerde bulunan Ahmet Akın, şunları söyledi:

“31 Mart büyükşehir belediye seçimleri öncesinde söz verilmişti. Seçim öncesi ‘3 ay içinde köprünüz bitecek’ denildi. Bu köprü bitmediği için yol tehlikeli bir durumda, Vatandaşlarımızın arabaları zarar görüyor. İlli bir vatandaşımızın ölmesini mi, zarar görmesini mi bekliyorsunuz? Söz verdiniz. Adam gibi verdiğiniz sözün arkasında durun. Bu köprüyü bitirin.

Millete verilen söz namustur. Belediyeyi kazandınız. ‘Oyu aldık, tamam işimiz bitti’ diyemezsiniz. Bir an evvel köprüyü de yolu da bitirin. Kızıksalı hemşehrilerimin sabrını taşırmayın.”

 

Yorumlar (0)