CHP’Lİ AHMET AKIN: ANNELERİMİZİN SEVGİSİ İLE KÖTÜLÜKLERİ ATLATACAĞIZ!

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, “Zor günlerden geçiyor olsak da annelerimizin sevgisi ile yoğrulan birliğe, beraberliğe, dayanışma ve paylaşıma olan inancımızla her türlü kötülüğü atlatacağız” dedi.

Vekil Haberleri 08.05.2020, 12:53
CHP’Lİ AHMET AKIN: ANNELERİMİZİN SEVGİSİ İLE KÖTÜLÜKLERİ ATLATACAĞIZ!

CHP’li Ahmet Akın, anneler günü nedeniyle annelere ve anne adaylarına seslenerek günlerini kutladı. “Sizlerin, evlatlarınızın gönlünde sadece böyle bir özel günde değil, her gün, dahası yaşam boyu yüreklerinde kutsal bir yeriniz var” diyen Ahmet Akın şöyle devam etti:

“Sevgili anneler, sizler bu toplumu yaratan kutsal varlıklarımızsınız. Zor günlerden geçiyor olsak da annelerimizin sevgisi ile yoğrulan birliğe, beraberliğe, dayanışma ve paylaşıma olan inancımızla her türlü kötülüğü atlatacağız.

Değerli annelerimiz; sizin sevginiz, sizin şefkatiniz ve sıcaklığınız her evladın yaşamına güç veren en yüce değerdir. Ülkemizin çağdaş ve aydınlık yarınlarını inşa edecek çocuklarımızın analarısınız. Her türlü zorluğun, kötülüğün üstesinden gelecek nesilleri sizler var ettiniz. Sizler annelik sorumluluğu ile ülkemizin en zorlu dönemlerinde mücadeleyle, azimle, fedakarca bütün engelleri aşmaya çalışan kadınlarımızsınız. Sizlerin sevgisiyle, şefkat ve sıcaklığı ile birlik ve beraberlik içinde yarınlarımızın aydınlık olacağına yürekten inanıyorum.

Bu toprakların kanıyla, canıyla varlığını koruyan; Türk Milleti’nin sonsuza dek yaşaması için şehit düşen ve gazi olan kahramanlarımızın kutsal anneleri, annelerimizin minnetle ellerinden öpüyorum. Kahramanlarımızın acısı ile yürekleri dağlanan annelerimize bir kez daha sabır diliyor, şehitlerimizi saygı ile bir kez daha anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, siz kutsal varlığımız değerli annelerimizin anneler gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Yorumlar (0)