CHP'Lİ AHMET AKIN: 24 HAZİRAN DEMOKRASİ BAYRAMI OLACAK

Genç Milletvekili AKIN’ın çalışma adresleri, Arefe Günü Manyas; bayramın birinci günü Karesi, ikinci günü Gönen, üçüncü günü de Marmara ve Avşa adası  oldu. Hemşeriyleriyle bayramlaşarak, CHP’nin seçim bildirgesini anlatan Akın,“İki oy kullanacağız, hedefimiz tek! Cumhuriyetimizi yeniden demokrasiyle taçlandırmak, laik, demokratik, özgür ve adil bir Türkiye için; Cumhurbaşkanlığı’nda adayımız Sayın Muharrem İnce’ye; parlamento seçiminde CHP’ye desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

Vekil Haberleri 17.06.2018, 14:36 17.06.2018, 14:36
CHP'Lİ AHMET AKIN: 24 HAZİRAN DEMOKRASİ BAYRAMI OLACAK

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet AKIN, seçim çalışmalarına Arefe Günü’nde ve Ramazan Bayramı’nda da devam etti. Genç Milletvekili AKIN’ın çalışma adresleri, Arefe Günü Manyas; bayramın birinci günü Karesi, ikinci günü Gönen, üçüncü günü de Marmara ve Avşa adası  oldu. Hemşeriyleriyle bayramlaşarak, CHP’nin seçim bildirgesini anlatan Akın,“İki oy kullanacağız, hedefimiz tek! Cumhuriyetimizi yeniden demokrasiyle taçlandırmak, laik, demokratik, özgür ve adil bir Türkiye için; Cumhurbaşkanlığı’nda adayımız Sayın Muharrem İnce’ye; parlamento seçiminde CHP’ye desteklerinizi bekliyoruz.” dedi. Akın’ın çalışma programının  detayları şu şekilde;

Akın’ın Arefe Günkü rotası Manyas Kızık, Çavuşköy, Dereköy, Çakırca, Süleymanlı, Duraköy, Necip, Şevketiye, Akçaova, Kocagöl, Hamamlı, Hekimköy, Cumhuriyet mahalleleri oldu. Hemşehrilerine hayırlı bayramlar dileyen Akın; “İki oy kullanacağız, hedefimiz tek! Cumhuriyetimizi yeniden demokrasiyle taçlandırmak, laik, demokratik, özgür ve adil bir Türkiye için; Cumhurbaşkanlığı’nda adayımız Sayın Muharrem İnce’ye; parlamento seçiminde CHP’ye desteklerinizi bekliyoruz. Türkiye bir kader seçimi gerçekleştirecek. Bu süreçte tavrımız ya demokrasiden ve özgürlükten yana olacak ya da tek adam rejiminin antidemokratik, sürdürülemeyen yönetiminden yana olacak. Ekonomi her geçen gün zora giriyor; ithalat ihracatı sürekli aşıyor. Türkiye’yi üretim toplumu olmaktan çıkardılar; adeta tüketim toplumuna dönüştürdüler. 24 Haziran’da buna da dur diyeceğiz. AKP hükümeti artık gelecek vaat etmiyor. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz misali; AKP hükümetinin Türkiye’yi getirdiği noktada, yaptığı ve uyguladığı tüm politikaların aksine bugün başka vaatlerle gelmesi, iktidarın acz için olduğunu göstermektedir. AKP’nin tek adam rejiminin, sahte bir istikrar söylemiyle şekillendirmeye çalıştığı Türkiye hikayesi inandırıcılığını yitirmiştir” dedi.

Akın bayramın ilk günü Balıkesir İl Başkanlığı’nda partililerle bayramlaştı. Akın sonrasında Balıkesir Karesi Köteyli, Ziyaretli, Kavaklı, Fethiye, Karakol, Karabeyler, Halkapınar, Kamçıllı, Yağcılar, Şamlı mahallelerini ziyaret etti. Hemşehrileriyle bayramlaşan Akın, “24 Haziran’dan sonra tek adam rejiminin son bulacağı demokrasi bayramında tekrar görüşeceğiz” dedi.

Akın bayramın ikinci gününde de seçim çalışmalarına ara vermeden devam etti.  Akın, Balıkesir Gönen İlçe Örgütü ile birlikte Şehir Parkı esnafını ziyaret etti ve bayramlarını kutladı. CHP’nin seçim vaatlerini esnafla paylaşan Akın, “Asgariücret net 2.200 lira seviyesineçıkarılacak, Aile Sigortasıuygulaması ile tümyoksullar, sağlıkgüvencesinekavuşturulacaktır.  KOBİ’leröncelikliolmaküzereşirketlereyönelikmevcutteşviklerdahakapsamlıveetkinkullanılacak; yeniişprojeleri, dijitalortamdavefinansalsistemindesteği ile çokkolaylaşacaktır.” dedi.Akınsözlerineşöyledevametti,“16 senede yapmadıkları üzerinden vaat vermelerine en güzel cevabı halkımız sandıkta vererek bugünden daha mutlu ve huzurlu bir Türkiye’ye yeniden kavuşacaktır.”

Akın sonrasında  CHP Gönen İlçe Örgütü’nde; İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve partili yol arkadaşlarıyla ile bayramlaştı. Akın, Gönen İlçe Örgütü ile birlikte; Çınarlı, Üçpınar, Koçbayır, Taştepe, Keçeler, Yüzüncüyıl, Asmalıdere, llıcak, Hacımenteş, Üzümlü, Küçüksoğuklar, Büyüksoğuklar ve Killik mahallelerinde hemşehrileriyle buluştu, bayramlarını kutladı.Akın, “Milletimiz artık değişim istiyor. Gittiğimiz her yerde Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ve CHP’ye büyük ilgi var.” dedi.

Akın sonrasında, CHP Gönen Parti üyeleri Hüseyin ve Vildan Güdücü'nün kızlarının düğününe katıldı.

Bayramın son günü Marmara ve Avşa adasını ziyaret eden Akın, “AKP hükümeti tarımı ve hayvancılığı bitirerek, Türkiye’yi bağımlı hale getirdi. Gerekli önlemler alınmazsa, ülkemiz gıda yetersizliği ile karşı karşıya kalabilir. Bu berektli toprakları, ranta kurban ederek, ülekimizi bu duruma getirenlerin hesabını milletimiz sandıkta soracaktır. Sanırsınız hükümet yönetmiyorlar, inşaat şirketi yönetiyorlar. Tarımı, hayvancılığı, üretimi geliştireceğiz demiyorlar; kıraathane açacağız diyorlar. Meraları bitirerek,hayvancılığı da bitiren; şeker fabrikalarını satarak milletimizin sağlığı ile oynayan AKP hükümetine artık TAMAM deme vakti.” dedi.

Yorumlar (0)