CHP'Lİ YÜCEER'DENSİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ ZİYARET!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, seçim bölgesi olan Tekirdağ’da çalışmalarına hız kesmeden sürdürdü.

Vekil Haberleri 19.04.2022, 09:32
CHP'Lİ YÜCEER'DENSİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ ZİYARET!

Dr. Yüceer, 18 Nisan Pazartesi Süleymanpaşa’da, Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği’ni, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi’ni, Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi’ni, Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi’ni, Habertrak Gazetesi’ni ve Tüm Yerel-Sen Tekirdağ Şubesi’ni ziyaret etti. Dr. Yüceer’e ziyaretlerinde CHP Tekirdağ İl Başkanı Zeynel Şener Saygın, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Aycan Gündüz ve CHP Süleymanpaşa İlçe Örgütü eşlik etti.

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ ZİYARET ETTİ

Tekirdağ’ı adım adım gezmeye devam eden CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Süleymanpaşa’da ziyaretlerde bulundu. CHP Tekirdağ İl Başkanı Zeynel Şener Saygın, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Aycan Gündüz ve CHP Süleymanpaşa İlçe Örgütü ile birlikte Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Mahir Sadık ve muhtarlarla görüştü. Dr. Yüceer, “Muhtarlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik. Demokrasinin temel taşı olan muhtarlığı güçlendirmek için yaptığımız çalışmaları anlattık” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesini ziyaret eden Dr. Yüceer, dernek başkanı Ali Rıza Açıkgöz ile gündemi değerlendir. Dr. Yüceer, vatan için canını hiçe sayan kahraman şehit ve gazilerimize minnettar olduğunu dile getirdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Meziyet Erol'u ziyaret ederek engellilerin yaşadıkları sorunları ve beklentilerini dinleyen Dr. Yüceer, “Engelli yurttaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Sevgi, her engele aşar. Engelsiz bir dünya temenni ediyoruz” dedi.

TEKİRDAĞ YENİ HABER GAZETESİ VE HABERTRAK GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi’nin sahibi Ersin Bilmeç ve Habertrak Gazetesi’nin sahibi Cenap Kürümoğlu’nu ziyaret eden Dr. Yüceer, yerel basının temsilcileriyle Tekirdağ’ın ve Türkiye’nin gündemini değerlendirdi.

Dr. Yüceer, Tüm Yerel-Sen Tekirdağ Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı Ahmet Alp ile görüştü. Yüceer, burada yerel yönetim çalışanlarının sorun ve taleplerini dinledi.

Yorumlar (0)