CHP'li Vecdi Gündoğdu: “CHP barış ve kardeşliğin yaşandığı çağdaş bir Türkiye’nin sigortasıdır”

Kurucu Genel Başkanımız ve ebedi önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim var; biri, Türkiye Cumhuriyeti, diğeri, Cumhuriyet Halk Partisi” sözleri ile Cumhuriyet devrimlerini yaşama geçirme amacıyla kurduğu ve bugün 98. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız partimiz Cumhuriyet Halk Partisi, dünyanın en köklü siyasi partilerinden biridir.

Vekil Haberleri 07.09.2021, 13:49
CHP'li Vecdi Gündoğdu: “CHP barış ve kardeşliğin yaşandığı çağdaş bir Türkiye’nin sigortasıdır”

CHP, ulusumuzun birliğine ve bütünlüğüne, vatanımızın bağımsızlığı ile 'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir' ilkesine kararlılıkla bağlı olanların, gönül verdiği, emek verdiği bir partidir.

Cumhuriyetimizin kurucusu olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Cumhuriyet Halk Fırkası olarak kurulan Cumhuriyet Halk Partisi kuruluşundan günümüze 98 yıldır daima çağdaşlığın, laikliğin, bağımsızlığın, özgürlüğün ve dayanışmanın savunucusu olmuştur.

Ülkemizin bağımsız, laik ve demokratik bir devlet olarak var olması için mücadele yürüten partimiz, partililerimiz;

Ebedi Başkomutanımız kurucu önderimiz Atatürk’ün ilke ve devrimleri doğrultusunda milletimizin huzur ve refah içinde yaşayacağı, hukukun egemen olacağı, demokrasinin tüm kurumları ve ilkeleriyle işlediği bir kamu düzeni inşa edilene ve bunun sürekliliği sağlanana dek mücadelesini ilelebet azim ve kararlılıkla sürdürecektir.

Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine taşıma inanç ve kararlılığıyla Cumhuriyet Halk Partimizin 98. kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyor, başta kurucu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm mücadele arkadaşlarını minnetle, saygıyla anıyor, çağdaşlaşma yolunda omuz omuza mücadele verdiğimiz tüm CHP’li yol arkadaşlarıma ve CHP’ye gönül vermiş tüm vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar (0)