CHP'li Taşçıer: Ankara'da Yaşananlar AKP İçindeki Kaynamanın Çok Önemli Bir Ayağı

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin Ankara Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında "Ben bir dönem burada Meclis üyeliği yaptım. Eskiden burada imar konularında yapılanları anlatayım mı? Eski yaptıklarımızı anlatacağız." ifadelerini kullanması üzerine yaşanan tartışmaya sosyal medya üzerinden katıldı. Eski Başkan Melih Gökçek'in Köse'yi kastederek "Şeytan birisinin haşatını çıkart diyor... Davam müsaade etmiyor... İnan olsun sokağa çıkacak, insan yüzüne bakacak hali kalmaz... Ya sabır celle celalühu..." şeklinde sosyal medyadan paylaşımda bulunması üzerine, kendisi de sosyal medyadan çağrı yapan Taşcıer, "Bizler Ankaralılar olarak, gizlenen tüm gerçeklerin açıklanmasını istiyoruz. Halkın bilmesini istemediğiniz şeyler nedir? Bunlar yargı önüne giderse kimler sıkıntı yaşayacak? İmarla ilgili kimlere neler ve nereler peşkeş çekildi? AKP'li siyasetçiler eteğindeki taşları döksün." dedi.

Vekil Haberleri 27.11.2019, 12:21
CHP'li Taşçıer: Ankara'da Yaşananlar AKP İçindeki Kaynamanın Çok Önemli Bir Ayağı

Taşcıer'in paylaşımları şöyle;

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin Belediye Meclis toplantısında "Eskiden burada imar konularında yapılanları anlatayım mı? Eski yaptıklarımızı anlatacağız" demesi üzerine, beklemeyin açıklayın Ankaralılar bilsin demiştim. Gökçek de kendi bildiklerini açıklamakla tehdit etti. 

Gökçek daha önce de tartışmalar içinde yer alıp Bülent Arınç'a "Derhal istifa et" çağrısı yapmış, Arınç da Gökçek için "Görevden alınmamı isteyecek kadar haysiyetli bir insan değil" demiş ve Fethullahçı cemaate Ankara'yı parsel parsel satmakla suçlamıştı.

Gökçek'in Saray'ın talebiyle istifa ettirilmesi sonrası, seçimde MHP'den aday olacağı söylentileri üzerine Hayati Yazıcı "Gökçek'in görevden alınması iş olsun diye istenmedi" demişti. Gökçek bunun üzerine Yazıcı'ya "Sabrımı taşırma, vallahi tozunu atarım" demişti.

Ankara'yı 24 yıla yakın yöneten Melih Gökçek ve AKP'liler arasında yıllardan bu yana, bildiklerini açıklama, imar meseleleri üzerinden gerçekleri ortaya dökme tartışması yaşanıyor. Sürekli sabır çekilerek karşılanan bu gerçekleri Ankaralı ve tabi ki yargı bilmeli. Ne saklanıyor?

Saray'ın özel çaba göstererek tartışmayı neden CHP üzerine çekmek istediği açık. Çünkü AKP içerisinde yolsuzluk imaları içeren çok büyük tartışmalar var. Gerçekleri bilip açıklamayanlar var. Ankara'da AKP yönetiminde yaşananlar, AKP içinde yaşanan kaynamanın çok önemli bir ayağı!

Bizler Ankaralılar olarak, gizlenen tüm gerçeklerin açıklanmasını istiyoruz. Halkın bilmesini istemediğiniz şeyler nedir? Bunlar yargı önüne giderse kimler sıkıntı yaşayacak? İmarla ilgili kimlere neler ve nereler peşkeş çekildi? AKP'li siyasetçiler eteğindeki taşları döksün.

Yorumlar (0)