banner773

CHP'li Şevkin: Yokluk, Yoksulluk Sona Ersin, Bayramımız Kutlu Olsun

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Ramazan Bayramının tüm insanlara sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

Vekil Haberleri 23.05.2020, 12:28
CHP'li Şevkin: Yokluk, Yoksulluk Sona Ersin, Bayramımız Kutlu Olsun

Bayram nedeniyle açıklama yapan Dr. Şevkin, koronavirüs salgınının eş, dost, akraba ziyaretlerinin gerçekleşmesini engellediğini, bu nedenle hüzün yaşandığını ifade etti. Dr. Şevkin, salgının sona ermesiyle birlikte tüm Türkiye’de bayram havasının yaşanacağına olan inancını paylaştı.

SAĞLIK VE HUZUR DİLEDİ

Türkiye’nin içinde bulunduğu durum itibariyle daha çok sağlık ve huzura ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Dr. Şevkin, bayramın gerek sağlık gerekse huzur açısından bir dönüm noktası olmasını ümit etti.

Ekonomik daralmanın yaşandığı bir dönemde salgınla birlikte halkın daha çok çöküntüye uğradığını, çocuk ve gençlerin, yaş almışların, rahat, huzurlu ve güvenli ortamlara hasret kaldığını vurgulayan Dr. Şevkin, “Umuyorum ki; bayram tüm bu olumsuzlukların sona ermesi için güzel bir başlangıç olsun. Daha çok dostluk, daha çok kardeşlik ve dayanışma duygularımız pekişsin. Çocuklarımız yatağa aç girmesin” dedi.

MÜREFFEH BİR YAŞAM DİLEDİ

Tüm kesimleri her türlü provokasyon, ayrıştırma ve ötekileştirme girişimlerine karşı dikkatli ve duyarlı olmaya çağıran CHP’li Dr. Şevkin, “Türkiye, hepimizin. Kimsenin kimseden bir üstünlüğü, farkı yok. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının canlarıyla, kanlarıyla bizlere emanet ettiği laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşaması, daha müreffeh bir yapıya kavuşması için topyekün kararlı ve inançlı adımlarla geleceğe hazırlanmalıyız. Dini ve milli bayramlar bizim için vazgeçilmez öneme sahip değerlerimiz. Bu değerlerimiz etrafında birleşerek, saygıyı ve sevgiyi elden bırakmadan, gerek tarımda, gerek sanayide, kültür-sanatta, sporda, turizmde, eğitimde ve sağlık alanında gelişim için var gücümüzü ortaya koymak zorundayız. Biliyoruz ki; ekonomimiz ve sosyal yaşantımız gelişirse yaşam kalitemiz ve refah seviyemiz de artacaktır. Bizler, bu uğurda gerek Adanamız gerekse Türkiyemiz için mücadelemizi asla elden bırakmayacağız” diye konuştu.

YÜREKLER BİRLİKTE ATSIN

Güzel Türkiye’de yoksulluğun ve yokluğun sona ermesini ümit eden Dr. Şevkin, huzur ve mutluluk duygularının pekişmesine aracı olan Ramazan Bayramında insanların birbirleriyle kucaklaşamadığını ancak yüreklerinin, gönüllerinin daha güzel yarınlar için birlikte atacağına inandığını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)