banner773

CHP'li Şevkin iş dünyasıyla bir araya geldi

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Adana iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek ekonomiyle ilgili gelişmeleri masaya yatırdı

Vekil Haberleri 22.09.2021, 09:30
CHP'li Şevkin iş dünyasıyla bir araya geldi

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Adana iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek Adana ortak paydasında çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Adana Sanayi Odası (ADASO), Adana Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ADSİAD) ile Çukurova Kalkınma Ajansı'nı (ÇKA) ziyaret eden Dr. Şevkin, kent için herkesi, elini taşın altına koymaya çağırdı.


ADASO KURMAYLARIYLA GÖRÜŞTÜ
İlk olarak Adana Sanayi Odası’nı ziyaret eden Dr. Müzeyyen Şevkin, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü. Adana Sanayi Odası ile her zaman iş birliği içerisinde olduklarını dile getiren Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, bu kapsamda Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ile çok faydalı bir görüşme gerçekleştirdiklerini kaydetti. Sanayi, üretim, ihracat ve Adana ekonomisinin içinde bulunduğu ekonomik süreç hakkında istişarelerde bulunduklarını dile getiren Şevkin, “Adana Sanayi Odası ile iş birliğimiz geçmişten buyana çözüm odaklı olarak devam ediyor. Bu çerçevede tüm meslek kuruluşlarımızla şehrimizin sorunları için çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu. 


ZEKİ KIVANÇ: “RAPOR HAZIRLIYORUZ”
Adana Sanayi Odası olarak sanayiciler ile sürekli görüşmeler yaptıklarını dile getiren Kıvanç, “Tüm sektörlerin sorunlarını birebir dinliyor ve rapor haline getiriyoruz. Bunları üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) başta olmak üzere ilgili bakanlıklar, milletvekillerimiz ve tüm ilgililere iletiyoruz.  Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin ile sanayi, ihracat ve ticaretimiz hakkında istişarelerde bulunarak iş dünyası olarak kamudan beklentilerimizi kendilerine ilettik. Şehrimiz adına çözüm odaklı çalışmaları ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Başer, Yönetim Kurulu Üyeleri İmam Gazali Hıradağı, Salih Sütcü, İsa Tuzcu, Süleyman Baş, Orhan Murat Avcı, Abdullah Özdiler, Rafet Milli, Hulusi Akkoç, Genel Sekreter Bora Kocaman hazır bulundu.


ADSİAD VE ÇKA'YI ZİYARET ETTİ
CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, daha sonrasında Adana Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ADSİAD) Başkanı Vedat Gizer ve Yönetim Kurulu Üyesi Eray Kaan Sönmez'i ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada Dr. Şevkin, Vedat Gizer'den Adana ekonomisi, iş dünyasının içinde bulunduğu durum, öneri ve istekleri dinledi. ADSİAD'ın ardından Çukurova Kalkınma Ajansı'na (ÇKA) geçen Dr. Müzeyyen Şevkin, ÇKA Genel Sekreteri Savaş Ülger ile buluşup görüş alışverişinde bulundu. Dr. Şevkin, Adana ve Mersin'deki proje başvurularının yanı sıra iş geliştirme ve stratejik planlarla ilgili bilgi aldı.

Yorumlar (0)