CHP'Lİ MÜZEYYEN ŞEVKİN:SEVGİ VE BARIŞ DİLİ KAZANDI

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasıyla birlikte Türkiye’yi daha aydınlık günlerin beklediğini vurguladı

Vekil Haberleri 24.06.2019, 11:47 24.06.2019, 11:59
CHP'Lİ MÜZEYYEN ŞEVKİN:SEVGİ VE BARIŞ DİLİ KAZANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çocukların sevgisiyle, gençlerin coşkusuyla, anaların duasıyla kazandığını vurguladı.

Seçim günü CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Milletvekilleri Burcu Köksal, Süleyman Girgin ve Servet Ünsal’la birlikte sorumlu olduğu Gaziosmanpaşa ilçe örgütünde ilçe Başkanı Binali Dağdeviren, ilçe örgütü ve partilileriyle birlikte yoğun bir mesai harcayan Dr. Şevkin, 23 Haziran’da tüm Türkiye’de sevgi, dostluk ve barışın kazandığını kaydetti.

Görevli oldukları 3. İlçe Seçim Bölgesi’nde 18 okulu gezen, avukatlar, okul sorumluları, müşahitler, partililer ve vatandaşlarla görüşen Dr. Şevkin, sonuçların açıklanmasıyla birlikte vatandaşlarla birlikte 82 milyon vatandaşın dostluğu için halaya durdu.

İl Seçim Kurulu’nun seçim sonuçlarını açıklamasına kadar 3. İlçe Seçim Kurulu’nda sandıkların başında bekleyen, İstanbul’da millet iradesinin ikinci kez ve daha güçlü bir şekilde sandığa yansıdığını dile getiren Dr. Şevkin, “İstanbul’da sevgi ve barış dili kazandı. Bu sevgi ve barış ikliminin tüm Türkiye’ye saracağına inanıyorum” dedi.

Başarının mimarı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere büyük bir mücadele ve kararlılıkla yeniden başkan seçilen Ekrem İmamoğlu’nu, yurdun dört bir yanında ve İstanbul’da çalışma gerçekleştiren CHP Genel Başkan Yardımcıları, Grup Başkanvekilleri, tüm milletvekilleri, İstanbul İl Örgütü ve tüm Türkiye’deki CHP örgütlerine teşekkür eden Dr. Şevkin, “Türkiye’yi daha aydınlık günler bekliyor” diye konuştu.

Yorumlar (0)