banner773

CHP'li Metin ilhan büyük bir aldatmacaya kurban giden Kırşehir yeni hükümet konağı projesini gündeme getirdi.

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İLHAN, uzunca bir süredir Kırşehir halkı tarafından merak edilen ve tamamlanması beklenen yeni hükümet konağı projesini TBMM Genel Kurulu'nda gündeme getirdi.

Vekil Haberleri 17.11.2021, 12:38
CHP'li Metin ilhan büyük bir aldatmacaya kurban giden Kırşehir yeni hükümet konağı projesini gündeme getirdi.

İLHAN, Kırşehir yeni Hükümet Binası projesinin, milyonlarca lira harcanarak yapılan temel çalışmasının ardından ani bir kararla ödenek yok bahanesiyle ileride TÜGVA'ya devrinin planlanması da göz önünde bulundurularak kız öğrenci yurdu yapılması için Gençlik ve Spor il müdürlüğüne devredildiğini belirtti ve projenin bu denli anlamsız bir şekilde uzatılıp muallakta bırakılıyor olmasını da eleştirilerine ekledi.

İLHAN: "ÖĞRENCİ YURTLARI İHTİYACI İÇİN KIRŞEHİR İL GENELİNDE ÇOK SAYIDA UYGUN ARAZİ YER ALMAKTADIR."

İLHAN konuşmasında, daha önce de defalarca söylediğini ve tekrar dile getirmek istediğini ifade ederek öğrenci yurdu ihtiyacı söz konusu ise bu durum için Kırşehir Belediyesi'nin arazileri de dahil il merkezinde çok sayıda uygun başkaca kamu arazilerinin de bulunduğuna değindi ve Kırşehir'in en merkezi yerinde olan bir yer için neden böyle bir değişikliğin yapıldığını hiçbir Kırşehirlinin anlamlandıramadığına dikkat çekti.

VATANDAŞLARIN RESMİ İŞLERİ İÇİN KAMU HİZMETLERİNE ULAŞMADA ZORLUK YAŞAMAMASI GEREKİR!

Son olarak CHP Milletvekili İLHAN Kırşehir halkının kamu kurum ve kuruluşlardaki resmi işlerinin çözümünde hizmete ulaşmada sıkıntı yaşamaması gerektiğinin de altını çizerek şu sözlerle konuşmasını noktaladı: "Kırşehir, yerleşim olarak küçük ve butik bir şehirdir. Dolayısıyla vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine ulaşmasında devletle olan tüm resmî işlerini aynı yerde ve aynı gün içinde tamamlayıp zorluk yaşamaması çok büyük önem arz etmektedir. Kamu kurum ve kuruluşlarının şehrin farklı yerlerinde konumlandırılması vatandaşlarımızı mağdur etmektedir. İktidar ve yerel kadroları bir an önce bu büyük yanlıştan dönmelidirler."

Yorumlar (0)