banner773

CHP'li Mehmet Tüm: Kendinden olmayan kanalların tümünü terör yandaşı, gazetecilerimizi ise hain olarak gören bir iktidar var!

CHP Balıkesir 26'ncı Dönem Milletvekili Mehmet Tüm kesilen yüksek para cezalarına ve program yasaklarına '' Ülkemizde ise ne yazık ki “havuz medyası” da denilen yandaş medya, iktidarın sözcüsü olarak muhalefete karşı baskı ve tehdit, halka karşı manipülasyon aracı olarak kullanılıyor.Halk Tv, Fox Tv ve Tele 1 gibi dürüst haber yapan tv kanallarımıza ise yüksek miktarlarda para cezaları kesiliyor ve program yasakları getirilerek sindirilmeye çalışılıyor'' diyerek tepki gösterdi.

Vekil Haberleri 20.05.2020, 22:29 20.05.2020, 22:38
CHP'li Mehmet Tüm: Kendinden olmayan kanalların tümünü terör yandaşı, gazetecilerimizi  ise hain olarak gören bir iktidar var!

CHP Balıkesir 26'ncı Dönem Milletvekili Mehmet Tüm'ün açıklamaları şu şekilde;

 Bütün demokratik ülkelerde basın halkın gözü kulağı dilidir.
Ülkemizde ise ne yazık ki “havuz medyası” da denilen yandaş medya, iktidarın sözcüsü olarak muhalefete karşı baskı ve tehdit, halka karşı manipülasyon aracı olarak kullanılıyor.
Ne yazık ki ülkemizde iktidara yandaşlık yapmayan tüm basının üzerinde baskı ve yasaklar her geçen gün artarak devam ediyor.
Ülkemizde kamuoyunu aydınlatmak için; doğru haber veren, tarafsız davranan, özel hayata saygılı olan ve hukukun evrenselliğini savunan tüm medya muhalif diye nitelendiriyorlar.
İktidar muhalif diye nitelendirdiği basına yaptığı baskı ve yasaklarla halkımızın doğru haber alma özgürlüğünü de elinden almaya çalışıyor.
İktidar kendisine biat etmeyen tüm Tv kanallarına yüksek miktarlarda para cezaları keserek ya da program yasakları getirerek kapanmaları için elinden geleni yapıyor.
Çünkü ülkemizde kendinden olmayan Tv Kanallarını ve basın yayın kuruluşlarının tümünü terör yandaşı, gazetecilerimizi ve spikerleri ise hain olarak gören bir iktidar var.
Bundan dolayı Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan, Murat Ağırel, Hülya Kılınç, Ferhat Çelik, Aydın Keser ve daha nice gazeteciler cezaevinde tutuluyor.
Halk Tv, Fox Tv ve Tele 1 gibi dürüst haber yapan tv kanallarımıza ise yüksek miktarlarda para cezaları kesiliyor ve program yasakları getirilerek sindirilmeye çalışılıyor.
İktidarın en çok rahatsızlık duyduğu Tv kanallarının başında Halk Tv, Fox Tv ve Tele 1 gelmektedir.
Bundan dolayı dürüst ve tarafsız yayın yapan bu kanallara baskı ve yasaklar her gün artmaktadır.
Buna karşı Halk Tv, Fox Tv ve Tele 1’e olan destek ise çığ gibi büyümektedir.
İktidar muhalif basına olan bu ilgiden çok çok rahatsızdır.
Çünkü iktidar artık elinde ki gücü kaybetmiş ve her gün biraz daha zayıflayarak tükenmektedir.
Bu yüzden tarafsız haber yapan muhalif basını susturmak istemektedir.
Oysa ki Halk Tv, Fox Tv ve Tele 1 ülkemizde düzenden zarar gören tüm kesimlerin sesi olmuştur.
Yapılan tüm baskı ve cezalara karşı çiftçinin, işçinin, emekçinin, emeklinin, kısacası tüm mağdurların sesi olmaya devam ediyorlar.
Halk Tv, Fox Tv ve Tele 1 yalnız değildir.
Halk Tv, Fox Tv ve Tele 1 halkın televizyonlarıdır, güçlerini halktan alıyorlar.
Halk Tv, Fox Tv, ve Tele 1 inandıkları yolda tarafsızlık ilkesi ile yayın hayatlarına devam edecekler.
Bizler halk olarak yapılan zulme, tehditlere asla boyun eğmeyeceğiz.
Her zaman doğrunun, haklının yanında olan toplumun gerçekleri öğrenmesi için çalışan, bizim sesimiz olan Halk Tv, Fox Tv ve Tele 1’i savunmaya devam edeceğiz.
Tüm bu baskı ve yasaklara inat Halk Tv, Fox Tv ve Tele 1 ‘de kalacağız.
Halk Tv, Fox Tv ve Tele 1’i izlemeye devam edeceğiz.

Yorumlar (0)