banner773

CHP'li Mehmet Göker'den anneler günü mesajı

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Anneler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. 

Vekil Haberleri 11.05.2019, 10:39
CHP'li Mehmet Göker'den anneler günü mesajı

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Anneler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. 


İşte Göker'in o mesajı:


Bugün Anneler Günü. Dünyadaki en kutsal görevi üstlenen annelerimiz, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağıdır. Hayata attığımız ilk adımdan başlayarak sevgi ve şefkatini bizlerden esirgemeyen, en zor anlarımızda bize güç veren annelerimiz, yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır.


Dünyaya getirdiği çocuğuna sınırsız sevgisinin yanında her zaman gereksinim duyacağı değerleri kazandırarak kişiliğinin oluşmasını sağlayan anneler, onları kendi kararlarını veren, sorumluluklarının bilincinde yetişkinler olarak yaşama hazırlamaktadırlar. Bu yönüyle annelerimiz, toplumun şekillenmesinde en önemli rolü üstlenmektedir.


Kadın cinayetlerinin ve çocuk gelinlerin sayısının arttığı bir ortamda bize düşen görev, toplumsal cinsiyet eşitsizliğini gidermek için daha çok çalışmak ve daha özgür ve gelişmiş bir Türkiye için mücadele etmektir.
Annelerimize verilebilecek en güzel hediyenin çocuklarının güvende olacağı barış ve özgürlük dolu bir Türkiye olacağının bilinci ile tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar (0)