CHP'li Mahir Polat'tan YDK değerlendirmesi: Önemli bir sorumluluk yükledi

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, partisinin 37’nci Olağan Kurultayı’nda Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği’ne 796 oy alarak liste başı girdi. En yüksek oyu alarak liste başında yer almasının kendisine farklı sorumluluklar yüklediğini belirten Polat, “İki dönem YDK’da olup bu kadar yıpranması açık kurulda bu kadar yüksek oy almak ayrıca mutlu etti. Demek ki kalp, gönül kırmamışız. İnsanları yaralamamışız” dedi.

Vekil Haberleri 27.07.2020, 14:21
CHP'li Mahir Polat'tan YDK değerlendirmesi: Önemli bir sorumluluk yükledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 37. Olağan Kurultayı’nda Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) seçilen isimler belli oldu. 47 adayın olduğu YDK seçiminde en yüksek oyu İzmir Milletvekili Mahir Polat (796) aldı. Delegelerin takdiriyle liste başı olduğu için çok mutlu olduğunu vurgulayan Polat, iktidar öncesi son kurultayda delegelerin kendisine önemli bir görev ve sorumluluk verdiğini belirtti.

ÖNEMLİ BİR SORUMLULUK YÜKLEDİ

İktidar Kurultayı’nın yeni dönemde Türkiye’yi yönetecek kadroları çıkardığını belirten Polat, “Partimizin 37. Kurultay’ı iktidar öncesi son kurultaydı. Ülkemize ve partimize hayırlı olsun. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde iktidar yolundayız. Yapılacak ilk seçimde yeni kadrolarımızla ülkemizi yöneteceğimize olan inancımız tam. Böylesi bir kurultayda partililerimizden en yüksek oyu almak önemli bir sorumluluk yükledi. İki dönem YDK’da olup bu kadar yıpranması açık kurulda bu kadar yüksek oy almak ayrıca mutlu etti. Demek ki kalp, gönül kırmamışız. İnsanları yaralamamışız. Çalışınca emeğe saygı oluyor. Büyük ölçüde kurultay delegesi çalışanla çalışmayanı ayırmış. Bize verdiği görev ise yeni dönemde YDK’da daha çok çalışmak. Bana inanan herkese ve yeni dönemde seçilen bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)