banner773

CHP'li Köksal: “CHP, 83 milyonu kucaklayan ulu bir çınardır”

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP’nin 83 milyonu kucaklayan, önce Türkiye diyenlerin partisi olduğunu belirterek, “CHP’yi eleştirmek için vakit harcamak yerine sokağa inin esnafın, işçinin, emeklinin, çiftçinin, işsizin, EYT’linin, KOBİ’lerin dertlerini dinleyin” dedi.

Vekil Haberleri 08.02.2021, 15:34
CHP'li Köksal: “CHP, 83 milyonu kucaklayan ulu bir çınardır”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın CHP’ye yönelik asılsız ithamlarına cevap vererek, “MHP TRT’ye terörist Osman Öcalan’ı çıkarıp oy isteyenlerle, PKK’nın başı terörist Apo ile masaya oturanlarla, onun mektubunu okutanlarla, teröristlerin Habur’da kırmızı halılarla karşılanmasına sebep olanlarla ittifak kurmuştur” dedi.
MHP TERÖRİST BAŞI APO İLE MASAYA OTURANLARLA İTTİFAK KURMUŞTUR..!
CHP’nin 83 milyonu kucaklayan ulu bir çınar olduğunu kaydeden Milletvekili Köksal, “Cumhuriyet Halk Partisi köklerini Kuvâ-yı Milliye’den alan 83 milyonu kucaklayan bir ulu çınardır. Bugün Türkiye’deki tüm siyasî partilerle bayramlaşma yapabilen kapısına gelen misafirini geri çevirmeyen tek partidir. Bugünkü MHP yönetimi ise sadece Cumhur İttifakı ile bayramlaşabilen, dün kendisine her türlü ithamlarda bulunanlarla, milliyetçiliği ayaklar altına alanlarla, İstanbul seçimlerinde TRT’ye terörist Osman Öcalan’ı çıkarıp oy isteyenlerle, PKK’nın başı terörist Apo ile masaya oturanlarla, onun mektubunu okutanlarla, teröristlerin Habur’da kırmızı halılarla karşılanmasına sebep olanlarla ittifak kurmuştur.” ifadelerini kullandı.
KAPALI KAPILAR ARDINDA HANGİ PAZARLIKLARI YAPARAK İTTİFAK KURDUNUZ?
“Cumhuriyet Halk Partisi önce Türkiye diyenlerin partisidir.” diyen Köksal, “Şimdi biz soruyoruz. Siz MHP yönetimi olarak düne kadar size her türlü hakareti edenlerle kapalı kapılar ardında hangi pazarlıkları yaparak ittifak kurdunuz? CHP’yi eleştirmek için vakit harcamak yerine sokağa inin esnafın, işçinin, emeklinin, çiftçinin, işsizin, EYT’linin, KOBİ’lerin dertlerini dinleyin. Milletin yaşadığı sıkıntılara çözüm getirin.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)