CHP'li Keven: Yozgat’a Gelecek Yatırımcının Emrindeyim

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, İstanbul’da düzenlenecek olan İşadamları Zirvesi’nin Yozgat adına başarılı geçmesini temenni ettiğini söyledi.

Vekil Haberleri 18.12.2019, 12:55
CHP'li Keven: Yozgat’a Gelecek Yatırımcının Emrindeyim

“Yozgat Sanayici ve İşadamları Derneği’nin düzenlediği ve ticaret hayatında ki Yozgatlıları bir araya getirmeye çalıştığı toplantının Yozgatımız adına başarılı ve hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuşan Keven şunları kaydetti.

“Düzenlenecek toplantının İstanbul’da bulunan Yozgatlı işadamlarını ve sanayicilerini bir araya getirecek olması memnuniyet vericidir. Ancak Yozgat’ın potansiyelleri gerek turizm alanında, sanayi hammaddesi alanında, termal seracılık alanında gerekse yatırım teşvikleriyle ilgili TÜSİAD, İstanbul Ticaret Odası ve Sanayiciler Odası gibi kuruluşları da dâhil ederek sadece Yozgatlı işadamlarını değil iş dünyasının pek çok kesimini bir araya getirmesi önem arz eder. Bu doğrultuda daha geniş bir kesime hitap etmesini ve bugüne kadar ilimize bir şey kazandırmayan alışılmış ‘siyasi bağnazlıktan’ uzak bir şekilde siyasetine bakılmaksızın herkesi kucaklayan bir yatırım toplantısı olmasını canı gönülden temenni ediyorum. Daha önce sıkça vurguladığım İstanbul Yatırımcı Destek Ofisi’nin Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası, ORAN ve ilgili kurumların koordinasyonunda İstanbul’da kurulması gerektiğini bu vesileyle yeniden gündeme getiriyorum. İstanbul’da ki yatırımcıları yılda bir gün değil devamlı ziyaret edip Yozgat’a yatırım yapma konusunda ikna etmenin yollarını arayacak olan bu Yatırımcı Destek Ofisi sayesinde ilimiz yatırımcının aşina olduğu bir il konumuna gelebilir. Bu konuda gerek duyulursa İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden de destek bulacağıma söz veriyorum. Yozgat’a yatırım yapacak işadamlarının her konuda yanında olduğumu belirtmek isterim. Yozgat’a gelecek yatırımcının her zaman emrindeyim. Yeter ki ilimiz göç vermesin. Yeter ki gençlerimiz iş aş sahibi olsun. Bu toplantının başarılı geçmesini tekrar diler katılımcı işadamlarına ve kuruluşlara başarılar dilerim.”

Yorumlar (0)