CHP'li Kaya: ''Umut Cumhuriyet Halk Partisidir''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karadeniz Bölgesi’nin tüm milletvekilleriyle bir araya geldi. Toplantıda, CHP Trabzon il ve ilçe başkanlarının selam ve saygılarını ileterek konuşmasına başlayan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, "Sayın Genel Başkanımıza pandemi sürecinde yaptığımız çalışmaları, ilimizin ve bölgemizin sorunlarını anlattık, çözüm önerilerimizi ilettik. Çok faydalı bir görüşme oldu. Genel Başkanımız bizleri dikkatle dinleyerek notlar aldı” dedi.

Vekil Haberleri 14.06.2020, 10:57
CHP'li Kaya: ''Umut Cumhuriyet Halk Partisidir''

Türkiye’nin tek umudunun Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu ve milletin kurtuluşunun CHP iktidarıyla olacağını ifade eden Kaya, şunları söyledi; "Memleket zaten bir ekonomik kriz içindeydi. Üstüne bir de bu pandemi süreci eklenince kriz çok daha derinleşti. Toplumun hemen her kesimi büyük mağduriyetler yaşadı, yaşamaya devam ediyor. Bu yaraların hızla sarılması için iktidarıyla, muhalefetiyle bir araya gelmeli ve çözümler üretmeliyiz. Biz bunun derdindeyken iktidarın derdi gerilim yaratarak gündem değiştirmek. Bu siyaset anlayışının kimseye faydası yok.”

KILIÇDAROĞLU; TÜRKİYE'NİN BİRLİĞİNİN VE BÜTÜNLÜĞÜNÜN TEMİNATIYIZ

Trabzon’un Cumhuriyet Halk Partili tek Milletvekili olan Kaya, Trabzon'un sorunlarını derleyip Kılıçdaroğlu’na aktardı. Tüm milletvekillerini dikkatle dinleyen Kılıçdaroğlu notlar aldı. Trabzon CHP İl Örgütü’nden, İl Başkanları ve İlçe Başkanlarının çalışmalarını, taleplerini ve selamlarını Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na ileten Kaya, görüşmede AKP’nin tükenmişlik sendromu yaşadığını, genel ve yerel siyasette milletin ve memleketin sıkıntılarını çözmekle uğraşmadığını, olmayan meseleler üzerinden sorun yaratarak ülke gündemini değiştirmeye çalıştığını söyledi. Kaya’yı dikkatle dinleyen Kılıçdaroğlu; “Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Biz milletimizin dertlerine derman olmak için var gücümüzle çalışacağız. Türkiye'nin zaman kaybetmeye tahammülü yok, milletimizin sorunları birikti ve acil çözüm bekliyor. Devleti iyi bilen bir insanım, bu sorunları nasıl çözeceğimizi iyi biliyoruz, sorunları biz çözeceğiz, milletimizi huzura ve refaha erdireceğiz. Biz Kuva-yi Milliye’nin partisiyiz. Biz aynı zamanda Türkiye'nin birliğinin ve bütünlüğünün de teminatıyız. Bayrağımız ve vatanımızla sorunu olmayan tüm yurttaşlarımıza kucak açacağız" dedi.

ESNAFIN, İŞÇİNİN, YOKSULUN, MAĞDURUN YANINDA OLUN

Pandemi sürecinde yaşanan sıkıntılar konusunda milletvekilleriyle görüş alışverişinde bulunan Kılıçdaroğlu, milletvekillerine bölgelerinde yoksulun, esnafın, çiftçinin, işçinin, mağdurun yanında olun talimatı verdi.

Toplantıya Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’nın yanı sıra, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Bartın Milletvekili Aysun Bankoğlu, Çorum Milletvekili Tufan Köse, Giresun Milletvekili Necati Tığılı, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Samsun Milletvekilleri Neclihan Hancıoğlu ve Kemal Zeybek, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuz Yılmaz katıldı.

Yorumlar (0)