CHP'li Kaya'nın 10 Kasım Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Vekil Haberleri 09.11.2019, 13:50 09.11.2019, 14:30
CHP'li Kaya'nın 10 Kasım Mesajı

İşte Kaya'nın 10 Kasım Mesajı:

Türk Milleti Ata'sının Işığında Medeniyet Yürüyüşünü Sonsuza Dek Sürdürecektir

Ulusal Kurtuluş Savaşı'mızın Büyük Önderi, özgürlük ve bağımsızlığımızın simgesi, ebedi Başkomutanımız, eşsiz devrimci Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ebediyete intikalinin 81. yılında büyük bir özlem, şükran ve minnetle anıyoruz. 
Bugün bu topraklarda özgür ve onurlu insanlar olarak yaşayabiliyorsak bunu büyük ATATÜRK'e ve kahraman silah arkadaşlarına borçluyuz. Aç durdular, açıkta uyudular işgal altındaki kutsal vatan topraklarımızı düşman işgalden kurtardılar. Emperyalizme karşı verdikleri mücadeleyle tüm mazlum uluslara ilham verdiler. Bu büyük kahramanların, ulusal egemenlik ve tam bağımsızlık bilinciyle kurdukları Cumhuriyetimiz sayesinde ülkenin gerçek sahipleri bir kişi, bir aile veya bir zümre değil, milletimizin bizzat kendisi oldu, Türk Milleti oldu. Türk Milleti büyük Ata’sının ışığında medeniyet yürüyüşünü sonsuza dek sürdürecektir. Sadece anarak değil yaptıklarını, ilke ve devrimlerini anlayarak, ebediyete intikalinin 81. yılında Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve tüm silah arkadaşlarını şükran ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

Yorumlar (0)