banner773

CHP'li Kasap: 2021 yılında da Kütahya halkı söz verilen projelerin hayata geçmesini bekliyor

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Ak parti tarafından Kütahya’ya söz verilen birçok projenin hala hayata geçmediğini belirterek, “2021 yılında da Kütahya halkı söz verilen projelerin hayata geçmesini bekliyor” dedi.

Vekil Haberleri 07.01.2021, 12:00 07.01.2021, 12:09
CHP'li Kasap: 2021 yılında da Kütahya halkı söz verilen projelerin hayata geçmesini bekliyor

2011 yılında Kütahya’ya söz verilen Yüksek Hızlı Tren projesinin hala ortada olmadığını belirten Kasap, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının 2029 yılına kadar Kütahya’ya hızlı tren projesi öngörmediğini de hatırlatarak, verilen sözlerin tutulmadığını söyledi. Dönemin Enerji Bakanı olan Berat Albayrak tarafından Kütahya’ya söz verilen Bor Karbür fabrikasından da eser yok diyen Kasap, Berat Albayrak’tan da haber alınamıyor dedi.

Kütahya’ya söz verilen Yüksek Hızlı Tren, Bor Karbür Fabrikası gibi projelerin dışında Kütahya Şehir Hastanesi’nin ve Zafer Organize Sanayi Bölgesi’nin de hala faaliyete geçmediğini belirten Kasap, Kütahya’ya söz verilen stadyum ihtiyacının hala giderilmediğini ve ilçe bağlantı yolları da dâhil olmak üzere seçim döneminde Ak parti tarafından vaat edilen birçok projenin hayata geçmediğini söyledi.

Yaşanan salgın süreciyle beraber zaten var olan ekonomik krizin üstüne Kütahya’da işsiz sayısının daha fazla arttığını, küçük esnaf başta olmak üzere birçok sektörün de zor günler geçirdiğini belirten Kasap, Kütahya’yı kamu yatırımlarından ve gerekli istihdamı yaratamayan politikalardan dolayı mağdur eden iktidarı, Kütahya’ya verdiği sözleri tutmaya çağırdı.

Yorumlar (0)